Pásztor Anna a Blikknek adott interjújában a tavalyi karácsonyukról beszélve elárulta, hogy két gyermekének, a 7 éves Benjinek és az 5 éves Zoénak nem a Jézuska hozza az ajándékot, hanem ők maguk készítik el a meglepetéseket, mivel kisfia már egyéves korában rájött, hogy apja öltözött be Mikulásnak, félt is a nagyhasú, szakállas figurától, úgyhogy nem is erőltették tovább a mikulásozást. 

Amikor a járvány miatt elmaradt koncertekről és az ebből fakadó bevételkiesésről kérdezték az énekesnőt, Pásztor elmondta, hogy 

a nagy sztárélet anyagilag pont annyira jön ki, mint egy kispolgári fizetés.

Ha tavaly januárban nem kapott volna egy nagyobb összeget egy jogdíj miatt, akkor nagyon szorult helyzetben találta volna magát. Mint mondta, centivágás volt, és kölcsönök. A Dancing With The Starsba is többek között a pénz miatt ment. 

Szóval ahogy itthon is mondtam: „Anyu a megélhetésért táncolt a műsorban”. A gázsiból először a kölcsönöket fizettem vissza, aztán tartalékoltam.

Az interjúból kiderült, hogy Pásztor elismeréssel adózik azoknak, akiknek 3 hónapnál több tartaléka van. Ő nem tartozott közéjük.