Kárpáti Rebeka egy megdöbbentően őszinte poszttal, és egy, a striás combját ábrázoló képpel jelentkezik Insta-oldalán. Az influenszer célja az volt, hogy felhívja követői figyelmét arra, a közösségi oldalakon látott agyonpohotoshopolt képek nagyon megtévesztőek, és rossz hatással lehetnek másokra, testképzavarokat okozhatnak. Kárpáti saját példáját is elmesélte, leírta, hogy amikor Milánóba utazott, hogy modellkedjen, nem tudta valóra váltani terveit, mert 

túl alacsony voltam, túl széles csípőjű és egyáltalán nem voltam az a manöken alkat akiknek bezzeg tucatjába ütköztem szembesítésként minden áldott nap a castingokra menet. 

Röviden: nem volt elég jó, írja. 

A milánói élményei után Kárpáti Isztambulban próbált szerencsét, ahol ismét sok kritikát kapott: hogy nem volt elég nőies a teste, azt mondták neki, nagyobb mellekkel és kerekebb fenékkel jobban tudna érvényesülni. 

Hazaértem egy csomó kérdéssel, bizonytalansággal és önképzavarral a fejemben... elkezdtem hasonlítgatni magamat másokhoz és ezzel együtt leépíteni azt a csekély kis önbizalmamat is.

Kárpáti a bejegyzésében közli, az Instagramon többnyire csak tökéletes, fotós által készített fotókat lehet látni, ami összezavarhatja a követőket, pedig a retusált fotókon szereplők sem mindig boldogok, ahogy tökéletesnek sem lehet nevezni őket.

Mert nekem is narancsbőrös a combom, striás a fenekem, szabálytalan a fogam, itt van még a keratosis pilaris is, és volt, hogy negyed ennyi hajam volt mint most... De őszintén szólva már nem érdekel.

Kárpáti eddig is és ezután is ügyel rá, hogy ne csak a legjobb formában mutassa meg magát a közösségi oldalon, egyúttal arra szólította fel követőit, akiket szupereknek és különlegesnek tart, hogy ne próbáljanak irreális elvárásoknak megfelelni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kárpáti Rebeka: Narancsbőrös a combom, striás a fenekem, szabálytalan a fogam

Az influencer a közösségi oldalak káros hatásaira szerette volna felhívni a figyelmet. Fontosnak tartja, hogy követői ne akarjanak irreális elvárásoknak megfelelni.

74 · Jan 19, 2021 12:57pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments