A Blikk megkérdezett néhány hazai hírességet, akinek a gyereke modellkedéssel foglalkozik, hogy mit szólnak gyerekük ambícióihoz. A lap Schobert Norbertnek is feltette a kérdést, aki szerint a modellszakma egy problémás pálya, inkább lemezkészítést ajánl Scobert Larának, akit egyik fotózására édesanyja, Rubint Réka is elkísért, sőt ő maga beszélte rá lányát, hogy vállalja el a felkérést. 

Nem örülnék, ha modell lenne, és nem is annak készül, pedig voltak felkérései. Ez egy problémás pálya, csináljon inkább lemezt, vagy menjen férjhez egy rendes pasihoz. A modellkedés rengeteg utazással jár, fura emberek, fura szándékokkal. 

Schobert hozzátette, lánya több mindenben is tehetséges, máshol is helyt tudna állni, de ha a modellkedés mellett dönt, ő nem fogja visszahúzni.

Schobert nemcsak ezzel szerepel a bulvármagazinokban: feljelentést tett az őt és családját kritizáló, több mint 20 ezres létszámú Facebook-csoport alapítói ellen.  Schobert szerint túl azon, hogy erőszakosan és agresszívan viselkednek velük, anyagi kárt is okoznak a családi cégeiknek. Schobert a Ripostnak elmondta, felesége annyira durva fenyegetéseket kapott, hogy testőrt fogadott mellé. 

Mindenki elhiheti, hogy ő sem érzi magát jól attól, hogy mindenhová egy százkilós képzett fickó kísérgeti, de nem volt más választásunk. Ennek a csoportnak a tagjai megjelentek Réka edzésén, ahonnan egy fenyegetésnek szánt posztot tettek ki az oldalukra.

A fotós bejegyzésben egy palack volt látható, amiben elvileg sav volt, a posztoló pedig azt kérdezte követőitől, öntse-e arcon a folyadékkal Rubintot. A csoport egy másik tagja pedig arról írt, hogy amikor előtte haladt el Rubint a zebrán, elgondolkodott, hogy a fék helyett inkább a gázba kéne taposnia. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Schobert Norbert a lányának modellkedés helyett inkább házasságot tanácsol

Szerinte ez a szakma túl veszélyes, lányának pedig más lehetőségei is vannak. A felesége mellé pedig testőrt fogadott.

42 · Jan 19, 2021 11:19am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments