Ha úgy vesszük, a Beckham-házaspár is érzi a covid-járvány által kiváltott pénzügyi válságot: az Evening Standard nevű lap is írja, hogy most fizettek nekik 2019-es osztalékot két cégükből, és a kifizetés 14,5 millió font volt, ami kb. 5,8 milliárd forintnak felel meg. Mindez még a tavalyelőtti eredmény, a lap azt írja, hogy 2020-ban ennek valamivel kevesebb, mint a felét, 7,1 millió fontot kerestek, ez nagyjából 2,7 milliárd forint.

Mindez két cég forgalmából jött össze, ezek a David Beckham Ventures Limited (DBVL) és a Victoria Beckham Holdings Limited (VBHL), ez a két cég fogja össze a sztárházaspár két tagjának vállalkozásait, illetve személyes brandjét. Az egykori Posh Spice esetében ezen holdingcég alá tartozik a híresség divatmárkája is, ami egyelőre veszteséget termel, de a fenti adatok azt mutatják, hogy a Victoria Beckham divatcég kudarca és a covid-válság ellenére is volt rendesen bevétele a négy gyereket nevelő házaspárnak.

És ha már Beckhaméknél tartunk, legidősebb fiuk, Brooklyn Beckham pont most csináltatta meg a negyedik olyan tetoválását, ami barátnője, Nicola Peltz iránt érzett szerelmének állít emléket. A tetkót Instagram-sztoriban lehet megtekinteni mindaddig, amíg ennek a posztnak a megjelenésétől számított pár órán belül automatikusan el nem tűnik.