A válófélben lévő Armie Hammerről nemrég egy nő az állította, hogy szexuális téren több bizarr szokása/preferenciája van, például kannibalizmus-fétise. [Ami egy dolog, de többen azt mondják, ezzel kapcsolatosan bántalmazást szenvedtek el a férfitől.] A pletykák nem csitulnak, sőt, most a színész egyik exe, Paige Lorenze is megerősítette a híreszteléseket. A 22 éves modell azt nyilatkozta, hogy a színész, akivel 2020 augusztusa és decembere között találkozgatott, különösen vonzódott a kannibalizmushoz, írja a Perez Hilton, Lorenze Star magazinnak adott interjújára hivatkozva, amiben a nő arról is beszélt, hogy Hammer egy  orvosi beavatkozásra, pontosabban bordaeltávolításra akarta rávenni a nőt. 

Azt mondta, akar találni egy orvost, aki kivenné a bordáimat. Közölte velem, hogy azért kell kivetetni az alsó bordáim, hogy aztán elszívja, megfőzze, majd megegye őket.  Folyamatosan azt hajtogatta, hogy nekem úgysincs szükségem rájuk. 

Lorenze 100%-ig biztos benne, hogy a férfi nem viccelődött, komolyan beszélt hozzá. A nő továbbá azt is állítja, hogy Hammer késsel egy A betűt karcolt a bőrébe, mintha meg akarta volna billogozni. 

Hammer később sem bánta meg tettét, sőt, még dicsekedett is vele barátainak. Bármennyire is ijesztően viselkedett a színész, Lorenze ezek után is vonzódott hozzá. 

Egyre sötétebb és sötétebb dolgokra vett rá. Manipulált. És ami a legfélelmetesebb: kedveltem őt. 

Bár Lorenze nem mondott nemet Hammer bizarr kéréseire, ettől függetlenül most, hogy a kapcsolatuk már véget ért, úgy érzi, a férfival együtt töltött idő komoly traumát okozott neki.