image3

Könyves Tamásnál bőrrákot diagnosztizáltak, azt gyanítja, elsősorban a túl sok napozás-szolizás miatt

2021.01.22. 10:18 Módosítva: 2021.01.22. 10:20

Egy fontos témáról szóló sajtóközleményt kaptunk Könyves Tamástól, azaz közismertebb nevén Tommyboytól, aki nemrég adott interjút a Velvetnek. A Való Világ 3-ból ismert, most 47 éves híresség azt mondja, először a fodrásza vett észre apró hegeket a bőrén, ez vezetett oda, hogy végül orvoshoz ment, aki megállapította, hogy basaliomáról, azaz bőrrákról van szó. Több műtét következett ezután, és Könyves Tamásra további operációk várnak még, és ő az alábbi keretesben teljes terjedelmében olvasható sajtóközleménnyel figyelmeztet arra, hogy tipikusan mi okozza a bőrrák ezen típusát:

a bőrrák kiváltó oka lehet a túlzásba vitt napozás és szolárium is. Úgy gondolom, nálam főleg ezek miatt alakult ki a basalioma, ezért óva intek mindenkit attól, hogy az egészségét áldozza a bőre színéért. Az orvos szerint a stressz is veszélyfaktor. A vállalkozásomban a tavalyi év a járvány miatt sokkal stresszesebb volt, így ez is közrejátszhatott a betegség kialakulásában.

Tommyboy: Bőrrák miatt kellett műteni

„A bőr nem felejt, vigyázni kell rá!”

Tavaly bőrrákot diagnosztizáltak Könyves Tamásnál, azaz Tommyboynál. A ValóVilág harmadik szériájának szereplőjét már több alkalommal kellett műteni a betegség miatt és további operációk is várnak rá. Életét nagyban megváltoztatta a betegség, amiért elsősorban a túlzásba vitt napozást és szoláriumozást okolja.

A ValóVilág3-ban megismert Tommyboyt elsőként fodrásza figyelmeztette egy homlokán lévő apró hegre. Ezután további apró sebeket vett észre az arcán és a mellkasán, amelyek miatt orvoshoz fordult. A bőrgyógyásztól sokkoló diagnózist kapott: ez bizony basalioma, azaz bőrrák.

Az orvosom azonnali kimetszést javasolt, így tavaly már több alkalommal kellett műteni. Valószínűleg tavasszal is operáció vár rám, ugyanis újabb hegeket fedeztem fel a mellkasomon” – mondta az egykori villalakó.

A ValóVilág3-ban megismert Tommyboy táncosként mindig ügyelt tökéletes alakjára és bőrének barnaságára. Mint mondja, összefüggést lát a bőrszínért tett erőfeszítések és a betegség között.

A bőrrák kiváltó oka lehet a túlzásba vitt napozás és szolárium is. Úgy gondolom, nálam főleg ezek miatt alakult ki a basalioma, ezért óva intek mindenkit attól, hogy az egészségét áldozza a bőre színéért. Az orvos szerint a stressz is veszélyfaktor. A vállalkozásomban a tavalyi év a járvány miatt sokkal stresszesebb volt, így ez is közrejátszhatott a betegség kialakulásában” – mondta Könyves Tamás, aki mára 47 éves, előadói pályáját háta mögött hagyva saját cégeit vezeti.

A bőr nem felejt, vigyázni kell rá! Egy ideje már sokkal bőrtudatosabban élek, hiszen rájöttem: nem a barnaság, hanem az egészség a lényeg. Nagyon fontos felhívni a fiatalok figyelmét arra, hogy nemcsak a leégés veszélyes, de a szoláriumozás is” – tette hozzá Tommyboy.

Ha ön szeretné követni Könyves Tamást a közösségi médiában, az Instagramját például itt találja.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Könyves Tamásnál bőrrákot diagnosztizáltak, azt gyanítja, elsősorban a túl sok napozás-szolizás miatt

A Való Világból Tommyboyként megismert híresség apró hegeket vett észre a bőrén, azóta többször meg kellett műteni.

9 · Jan 22, 2021 10:18am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments