A Tudhattad volna (The Undoing) egy hat részből álló minisorozat az HBO-n Nicole Kidman és Hugh Grant főszereplésével. A széria rekordnézettséget hozott az HBO-nak, de kritikusok nem voltak annyira elájulva tőle, én meg személy szerint vissza szeretném kérni azt a hat órát, ami az életemből erre az Undoingra ráment, mindenesetre valószínűleg az egy fair összefoglaló, hogy ez egy krimisorozat, ami sok mindenben hasonlít a Hatalmas kis hazugságokra, csak sokkal gyengébb a sztori.

De ha a pozitívumokra próbálunk koncentrálni, van egy-két kiemelkedő színészi alakítás: némi meglepetésre Hugh Grant brillírozik a leginkább, pedig ő nincs különösebb nagyágyúként elkönyvelve. Nicole Kidman rezzenéstelen-ránctalan arccal könnyezi végig a hat részt, így a legemlékezetesebb női karakter a sorozatból nem ő, hanem a szeretőt játszó bombanő, akivel Kidmannek egy csókjelenete is van, rögtön az első részben. A szeretőt egy eddig nem igazán ismert, olasz színésznő alakítja, Matilda de Angelis, és ezt a posztot azért írtam, hogy őt egy kicsit bemutassam önnek.

Szóval Matilda de Angelis egy 25 éves, olasz énekes-színésznő. Bolognában született-nevelkedett, és Rumba de Bodas nevű együttesével indultak meg ők a hírnév felé 2011-ben. 2014-ben Matteo Rovere filmrendezőnek tűnt fel de Angelis, és rögtön rábízta Veloce Come Il Vento című autóversenyzős filmjének női főszerepét. Így indult be az énekesnő színészi karrierje, és az alábbi fotóösszeállításban elsősorban olyan képeket láthat róla az utóbbi három évből, amelyek mozis eseményeken készültek róla.

Matilda de Angelis egészen a Tudhattad volnáig csak olasz produkciókban szerepelt, azonban a tavaly ősszel megjelent minisorozattal a nemzetközi sajtó érdeklődése is ráirányult, gyűlnek a követők a híresség Instagramján.

De Angelis eddigi legérdekesebb posztja a közösségi médiában talán az alábbi volt: a múlt hónapban tette közzé, milyen bőrproblémái vannak. Azt írja, nehéz reggel arra ébredni, hogy az ember arcát „felzabálják a pattanások”, tudva, hogy a napot bombanőnek beállítva kamerák előtt kell majd töltenie. Hozzáteszi, tisztában van vele, hogy léteznek ennél sokkal súlyosabb problémák is az életben, csak meg szerette volna osztani ezt az „apró igazságot”, hogy erősebbnek érezze magát, és talán jobban el is tudja fogadni önmagát.