Ebben a posztban néhány rövidhírt olvashat: egyikük sem rengette meg a világot, de a maga módján mind szórakoztató/elgondolkodtató, és valamennyi egy-egy hazai hírességhez kapcsolódik.

Weisz Fanni 2015 karácsonyától kezdve rossz viszonyban volt az édesanyjával, Léránt Ágnessel, de 2019-ben újra felvették a kapcsolatot egymással, és mostanra kibékültek. A modell-influenszer most a Mokka című műsorba magával vitte anyukáját az első közös szereplésükre, az interjú azért is érdekes, mert kiderül belőle, milyen jól megy a beszéd a hallássérült modellnek.

További hírek, még rövidebben:

  • Varga Viktor a Reggeli című műsorban arról beszélt, hogy flexelés, közelebbről kőfaragás közben belement egy szilánk a bal szemébe a felső szemhéja alá, de kiszedte magának. Éppen egy buddhát faragott egyébként. „Mindig valami sújtást hozok magamra” – jegyzi meg Varga Viktor.
  • Rubint Réka a Sláger Reggel című rádióműsorban (itt a kapcsolódó Facebook-poszt) beszélt egy témáról, amit férje, Schobert Norbert is említett már korábban: jogi lépéseket fognak tenni az őket gyűlölőkből alakult Facebook-csoport ellen. Rubint azt mondta, egy ideig követte ezt a csoportot, de most már nem tesz így, szerinte az ott kommetelők közül „egyesek orvosi kezelésre szorulnának”, idézi Rubintot a Blikk.
  • Zámbó Krisztián pedig az alábbi poszttal tette közzé az Instagramon, hogy a karantén kezdete óta 8 kilót hízott. A dolgot, nagyon helyesen, nem éli meg tragédiaként: „felkaptam 8 kg-t, és akkor mi van? Hamarosan Isten segedelmével újra enyhülnek a dolgok, és azért is megmutatom, hogyan kell pacekba vágni magam 41 évesen.”
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Weisz Fanni először szerepelt a tévében az édesanyjával, Zámbó Krisztián 8 kilót hízott és más hírek

A hírösszefoglalóban még: Rubint Réka szerint egyes gyűlölködő kommentelők orvosi kezelésre szorulnának, Varga Viktor szemébe szálka ment.

6 · Jan 22, 2021 02:11pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments