Jimmy Kimmel műsorában régóta hagyomány, hogy hírességeknek szóló gonosz tweeteket olvasnak fel azok a celebek, akiknek a beszólást címezte a felháborodott júzer.

Gondoltam, legyen hasonló a Velveten is, de kvízben!

Nálunk a Twitter nem igazán vált a celebekkel való kommunikáció csatornájává, úgyhogy inkább az Instagramot használtam, és onnan gyűjtöttem ki 10 magyar híresség egy-egy posztja alól egy-egy kellemetlen kommentet. Alább a játékot indító linkre kattintva ezeket a hozzá-, illetve beszólásokat olvashatja el, és lehet tippelni, hogy melyiket kinek szánták. Ennyi a játék, de mielőtt hozzákezdenénk, érdemes idézni George Clooney-t, aki nemrég figyelmeztetett, hogy senkinek nem okos dolog beszólni, de a legfőképpen Chrissy Teigennek nem. Ön se szólogasson be se celebeknek, se másoknak a közösségi médiában: amint látja, megteszik ezt sajnos ön nélkül is éppen elegen!

És még egy figyelmeztetés: a beszóló kommentek értelemszerűen időnként trágár kifejezéseket is tartalmaznak, így a játék közben találkozni fog majd néhány csúnya szóval.

Kellemetlenkedő hozzászólásokat mutatunk egy-egy magyar sztár Instagramjáról. Találja ki, kinek szóltak be!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

A fenti borítóképen egyébként Trisha Paytas youtuber/influenszer látható, amint éppen vonul be a Big Brother-házba. Őt is szerepelhetett volna ebben a kvízben, hiszen (részben) magyar származású, és van annyira megosztó személyiség, hogy rengetegféle kommentet kap hatalmas mennyiségben – de nem szerepelt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kellemetlen kommenteket mutatunk, tippeljen, melyiket melyik magyar híresség kapta!

Hazai hírességek Instájáról gyűjtöttük ki a legkomiszabb beszólásokat. Kitalálja, melyiket kinek szánták?

1 · Jan 17, 2021 09:08am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments