A Variety magazin hozta újra össze Michelle Pfeiffert és George Clooneyt, akik az 1996-os Szép kis nap (One Fine Day) című filmben szerepeltek együtt – és azóta nem is találkoztak. A Szép kis napban ők ketten egy-egy elvált szülőt alakítanak, a fenti borítófotó egy jelenet a filmből. Az alábbi videóban a két színész gyakorlatilag egymást meginterjúvolva mesél a forgatás részleteiről, többek között egy olyan esetről, amikor George Clooney részegen ment el dolgozni.

A kellemetlen sztorit az okozta, hogy Clooney egyik este úgy ment el mulatni, hogy nem tudta, hogy másnap forgatnia kell. Amikor hajnalban megtudta, hogy nagyonis jelenése van a munkában, már késő volt: csúnyán be volt vodkázva. Clooney megjelent a forgatáson azzal, hogy nem tudta, hogy aznap is dolgoznia kell, és Pfeiffer azonnal értette, hogy mi a helyzet:

még be vagy rúgva.

A forgatás ettől még nem állt le, és sikerült a jeleneteket rögzíteni, de Clooney azt mondja, ami szájsprét csak talált, azzal befújt, mert

olyan szagom volt, mint egy szeszfőzdének.

A forgatás ezt leszámítva sem volt zökkenőmentes: az egyik szünetben Clooney kosarazott a stáb többi tagjával, és ennek során valaki a színész szemébe könyökölt. A sérülés nem volt veszélyes, de nagyon látványos volt, úgyhogy aznap próbáltak úgy venni minden jelenetet, hogy Clooney-nak az a szeme ki legyen takarva. Az alábbi kép a film premierjén készült a két főszereplőről.

George Clooney a fenti videó elején azt említi, hogy 1982-ben (amikor egyébként Magyarországon is forgatott) találkozott először Michelle Pfeifferrel, méghozzá azért, mert a húgáva, Dedee Pfeifferrel járt akkoriban. Nos, találtam róluk közös képet a Getty archívumában, ahol az alábbi fotó 1990-es dátummal szerepel.

Szívesen.