December elején írtuk, hogy karácsonykor születik majd Hujber Ferenc harmadik gyermeke. A Konyhafőnök VIP kedvéért Angliából hazatért, de egyébként a médiától magát távol tartani kívánó színész kisfia tényleg meg is született, már egy hónapos, de Hujber ezt csak most mesélte el, történetesen a Borsnak, azonban ezt is azzal, hogy ennél többet nem mond, nem szeretne szerepelni.

Úgyhogy egy bekezdés után hagyjuk is Hujber Ferencet, nézzük, más hazai hírességekkel kapcsolatban milyen új dolgokat lehet tudni!

További hírek:

  • Szinetár Dóra gyerekeit nevelő színész-énekesnő és Apáti Bence rendszeresen politizáló balett-táncos az Origo.hu hasábjain kezdtek vitába, és ez a férfi friss, a Blikknek adott nyilatkozata szerint immár odáig fajult, hogy Apáti megint beperli Szinetár Dórát. Erre egyszer már sor került, a színésznő által a Magyar Narancsnak adott interjúja kapcsán, akkor a táncos vesztett.
  • Győrfi Dánielt onnan lehet ismerni, hogy ő Győrfi Pál mentőszóvivő fia, és hogy igen jól szerepelt az ősszel a Dancing With The Starsban a TV2-n. A fiatalember a Blikk szerint most kipróbálta magát egy élő műsor vezetőjeként, és több ötlete is van, hogy miket dolgozhatna a jövőben akár a kamera előtt, akár mögötte.
  • Sárközi Évi festőművész, aki Sárközi Ákos séf felesége, megfestette Tóth Gabit és Krausz Gábort. Alább mutatjuk a képet, amely az énekesnő születésnapjára készült.

Frissítés!

Röviddel a hírösszefoglaló megjelenése után került fel a YouTube-ra Fekete Pákó új zenei videója, ez a „Zsuzsi, Zsuzsi live klipp”. Ha fel szeretné dobni a mai napját egy kis mulatóssal, kattintson a play gombra!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megszületett Hujber Ferenc kisfia, Apáti Bence beperli Szinetár Dórát és más hírek

A színész kisfia már egy hónapos, csak nem akar ezzel szerepelni, Apátinak ez már a második pere lesz Szinetárral szemben, az elsőt elvesztette.

2 · Jan 25, 2021 09:47am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments