Tóth Gabi munkahelyrebetelefonálós botránya óta jobban szem előtt van az a kérdés, hogy mit tehetnek az ismert emberek a gyalázó kommentekkel szemben, és mi az, amit szó nélkül el kell tűrniük. Most Szinetár Dóra tette hozzá a magáét a témához: a színész-énekesnő, aki három gyerek édesanyja, az Instagramra tette ki egy trágár komment képernyőfotóját. A fotó tartalmazza a kommentelő nevét, valamint iskolázottságára vonatkozó adatait is, illetve van róla egy kép, amin a hölgy minden valószínűség szerint unokáival látható.

A biztonság kedvéért mi nem tesszük közzé az illető adatait, tekintve, hogy nem közszereplő (igaz, kérdéses adatait megosztotta a nyilvánossággal, innen tudja őket Szinetár Dóra is), de ön megtekintheti a színésznő posztját, ha ide kattint. A cuki, kisgyerekes profilképpel rendelkező nő/néni kommentje azért meghökkentő, mert a következő három szóból áll:

Tehetségtelen, rohadt KURVA.

Szinetár Dóra mindössze annyit fűz hozzá ehhez a neki címzett kommenthez kétségbeesetten sikító szmájlik kíséretében, hogy

Szeretem az embereket.... szeretem az embereket.... szeretem az embereket...

A témához tartozik még, hogy Schobert Norbert és Rubint Réka arról beszéltek a napokban többször is, hogy jogi eljárást indítanak az őket a Facebookon gyalázók ellen.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szinetár Dórát lekurvázta egy kommentelő, Szinetár posztolta, ki volt az

A színésznő-énekesnő kitette az Instagramjára az őt gyalázó nő nevét, fotóját, iskoláira vonatkozó bemutatkozását és trágár kommentjét.

200 · Jan 23, 2021 05:49pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments