Több cikkünkben is írtunk már róla, milyen sokat fogyott Rebel Wilson, akinek a 2020-as éve egyik legnagyobb célkitűzése az volt, hogy életmódot vált. A színésznő  sportos mindennapjairól legutóbb azt osztotta meg rajongóival, hogy az egyik kedvenc testmozgása a séta, mindenkinek ajánlja, aki szeretne lefogyni. Most pedig egy ausztrál reggeli műsorban, a The Morning Crew with Hughesy, Ed and Erinben mesélt arról, hogy mióta jó sok kilót leadott, másképp viselkednek vele az emberek, szemlézte az E! News.

A színésznő a műsorban azzal kezdte, hogy régebben és most is jól érezte/érzi magát a bőrében, ducibb korszakában sem gondolta úgy, hogy nincs elég magabiztossága, pozitív kisugárzása. Nem így voltak ezzel a körülötte lévő emberek, akik mintha csak most vették volna észre őt. 

Ami érdekes, hogy az emberek hogyan kezelnek téged. Néha, ha nagyobb vagy, nem feltétlenül néznek rád kétszer. Most, hogy jó formában vagyok, az emberek felajánlják, hogy a megvásárolt cuccaimat elcipelik az autómhoz, kinyitják és megtartják előttem az ajtót. Én meg teljesen ledöbbenek ezeken. A többi emberrel mindig így bántak?

Wilson azt sem érti, miért foglalkoznak az emberek annyit a súlyveszteségével, mikor ennél sokkal fontosabb dolgok is történnek a világban. Persze az is tény, hogy a színésznő gyakran oszt meg magáról fotókat a közösségi oldalán. 

Imádom magam! Tudom, egy picit le kéne csillapodnom. 

A People magazinnak azonban tavaly novemberben picivel másképp beszélt. A színésznő akkor azt nyilatkozta, sokszor nem is azért ette túl magát, mert éhes volt, hanem azért, mert nem szerette magát eléggé. A túlkalkulált étkezésektől pedig egyre kevesebbre tartotta magát, és egyre kevésbé gondolt magára egy szerethető emberként.