Az angol Vogue februári számának címlapján szerepelő Angelina Jolie többek között arról beszélt a divatlapnak, hogyan élte meg a karanténidőszakot anyukaként, szemlézte a Page Six. A színésznő elmondta, sosem volt jó az otthonlevésben, és talán az anyaságra is másképp gondolt, mint az átlag. 

Sosem voltam jó a nyugton maradásban. Annak ellenére, hogy mindig is akartam gyereket, anyuka szeretem volna lenni, mindig úgy képzeltem el, mintha közben én lennék Jane Goodall (antropológus, a csimpánzok családi életének legismertebb kutatója), aki valahol a dzsungel kellős közepén van. Sosem a megszokott, tradicionális módon gondoltam az anyaságra. 

Ennek ellenére mégis jól bírta a karantént, de a dicsőség nagyobbik része a gyerekeké, akik nagyon jól viselkedtek ebben az időszakban, igazi csapatként tudták átvészelni a bezártságot. Főleg, hogy mint a színésznő elmondta, a gyermekei nagyon nyugodtak és tehetségesek. 

Jolie az 1959-ben meghalt híres filmrendező, Cecil B. DeMille egykori Los Angeles-i házában él. Azért szemelte ki magának és gyerekeinek éppen ezt a házat, mert így legalább volt férje, Brad Pitt közelében lehet, akinek az otthona alig ötpercnyire van tőlük.

Egy kicsit úgy éreztem, hogy muszáj ideköltöznöm. Mintha direkt ide kellett volna jönnöm, ahol DeMille és Chaplin lóghatott együtt. Szeretem, hogy nincs entertainment room [moziterem, szórakozásra szolgáló helyiség], csak sok kis ösvény, amik olyan helyekre vezetnek, ahol jólesik gondolkodni. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy itt élhetünk. 

Jolie a Vogue-nak arról is beszélt, hogy a gyermekei miatt, akik útközben mindig adnak valamit a kezébe, hogy tegye el, általában egy hatalmas táskával jár, de van kisebb táskája is, amiben csak az ő holmijai vannak. Hogy pontosan mi lapul benne, az alábbi videóban megnézheti.