Rebel Wilson a nagy nyilvánosság előtt először tavaly szeptemberben, egy Monte Carlói vörösszőnyeges eseményen mutatta meg nála 11 évvel fiatalabb milliárdos barátját, Jacob Buscht. Akivel a napokban szakított, írja a Page Six, amelynek több, a színészhez közeli forrás is megerősítette a hírt. A szakítást alig néhány órával ezelőtt maga Wilson közölte, amikor Insta-oldalára posztolt fotójához azt írta, hogy szingliként indul a Super Bowl-ra.

A színésznő és milliárdos üzletember barátja tavaly év elején, még a karanténidőszak előtt ismerték meg egymást, vagyis alig egy évig voltak együtt.  Wilson korábban azt nyilatkozta, már akkor elkezdett randizni Busch-sal, mielőtt életmódváltásba kezdett volna, aminek következményeként látványosan lefogyott. Párjáról azonban akkor sem beszélt sokat, mivel Busch szerette volna magánéletének ezt a részét a nyilvánosságtól távol tartani.

De azt elmondhatom, hogy akkor kezdtünk el randizni, mielőtt elkezdtem volna az életmódváltást. Ezt azért mondom, hogy ezzel üzenhessem a hölgyeknek: nem kell egy bizonyos méretűeknek lennetek, hogy barátotok legyen

– idézte Wilsont az ET Online.