Bármit is posztoljon Britney Spears Insta-oldalára (általában táncos videókat vagy szelfiket szokott), a bejegyzések alatti kommentek 90%-a arról szól, hogy a sztár rajongói azt hiszik, nem Spears kezeli az Insta-oldalát. Véleményüket például azzal támaszthatják alá, hogy az énekesnő hiába fordult tavaly ősszel bírósághoz, továbbra is édesapja gyámsága alatt maradt, így biztos egy komplett stáb bábáskodik Spears felett, vélik. Az előadóművész maga is tisztában van azzal, hogy követői furcsának tartják bejegyzéseit, ezért kommentálta is: ő így néz ki/ így viselkedik, amikor boldog. 

A rajongók nem nyugodtak meg Spears üzenetétől, továbbra is azt írták bejegyzései alá, hogy aggódnak érte, szerintük nem is az énekesnő posztol. Hogy eloszlassa a pletykákat, a sztár socialmedia-menedzsere, Cassie Petrey saját Insta-oldalán cáfolta meg őket. Petrey azzal kezdi, hogy nagyra becsüli Spears rajongótáborát, tudja, hogy mennyire imádják az énekesnőt, de amit írnak, az akkor is hülyeség. 

Britney készíti a saját posztjait, ő írja hozzá a szövegeket is. Ő találja a neten a Google-képeket, a pinterestes képeket, idézeteket, mémeket és minden mást is. Senki nem ad neki tanácsot ezekkel a tartalmakkal kapcsolatban. Jórészt ő maga szerkeszti meg a kikerült videóit. Ha valamelyiket mégis a stábja szerkeszti meg, akkor az azért van, mert ő kérte így, speciális utasításokat adva. Ha elkészültünk, megnézi, és eldönti, hogy kirakja-e vagy sem. 

A social media manager szerint az sem igaz, hogy Spears a közösségi oldalán keresztül kérne segítséget rajongóitól, az énekesnő jól van, csak szórakozni szeretne az Insta-oldalán. Petrey megkérte a rajongókat, hogy ne bántsák Spearst. 

Az énekesnő nemrég követői kérdésére válaszolva videóüzenetben elárulta, mik az idei évben a főbb céljai. Először is többet szeretne meditálni, el szeretne végezni egy főzőtanfolyamot, pilatesezni is szeretne, valamit ki akarja próbálni a jégkrémdiétát.