Bár Szabó Zsófi Instagram-oldalán már közölte, hogy nagyon elege van a válásáról szóló cikkekből, amihez ő semmilyen muníciót nem ad az újságíróknak, a Story Magazin tovább vitte a sztorit, szemlézte a Bors. A lapnak a műsorvezetőnő egy közeli ismerőse azt mondta, sokáig próbálták meg megoldani a problémáikat, amivel végül kudarcot vallottak. Párterapeutához nem fordultak, mivel úgy gondolták, ketten is rendezni tudják soraikat. 

A fiatalok sokáig kitartóan dolgoztak azon, hogy megmentsék fáradó kapcsolatukat. Rengeteget beszélgettek egymással, és a lehető legmélyebb őszinteséggel és figyelemmel igyekeztek áthidalni a konfliktusaikat.

Szintén a Storynak köszönhetően tudtuk meg, hogy a 2009-es Csillag születik győztesének, Tabáni Istvánnak megszületett a második kisfia. Az énekes a szülésnél is ott volt, ő vágta el a köldökzsinórt. Feleségétől, Csillától, akivel már 11 éve alkotnak egy párt, van egy két és fél éves fia is, Nataniel István. A decemberben született második fiuknak a Noel nevet adták.

Megszületett Tabáni István második gyermeke. A 2009-es Csillag születik című tehetségkutató győztese bár folyamatosan...

Közzétette: Story – 2021. február 3., szerda

Ripostból pedig az derült ki, hogy több hazai sztár is vállalja, hogy házhoz megy Valentin-napon fellépni. Kökény Attila, Bereczki Zoli, Gáspár Laci, Oláh Gergő és Kocsis Tibor közül válogathat, ha úgy gondolja. A lapnak Kökény elmondta, hogy Bereczkivel találta ki, hogy házhoz mennek énekelni, aztán akkora sikere lett a rajongóik körében az ötletüknek, hogy a fent megnevezett három énekes is csatlakozott az akcióhoz. A lakáskoncertekből legalább valamennyire pótolni tudják a koronavírus miatti bevételkieséseiket. 

Debreczeni Zita egy gyerekkori fotót posztolt magáról Insta-oldalára, a hozzá tartozó szövegből pedig kiderült, hogy elálló füleit szülei hosszú hajával próbálták meg leplezni. 

Nagy volt rám az ingem a nadrágom amit tuti a bátyáimtól örököltem meg, utáltam a szoknyát és mindent amit amúgy a lányok csinálnak... Nos, ő voltam én.

A Való Világ háza táján is voltak történések: VV Merci elmondta, mit érez Moh iránt. Röviden: imádja minden porcikáját. Hosszabban:

Az orrod is nagyon tetszik,  nem is akkora, mint mondják a többiek. Így szép a fejecskéd. Nagyon szeretem a szőrt a lábadon simogatni, mert babaszőr van a lábadon. Nem olyan, hogy megakad benne a kezem. Simogatom, és ó, de jó. Olyan jó bőröd van, meg a köldököd, meg a bimbód, meg a cicid, mindened olyan jó! Kedvellek!

Tóth Andi most kivételesen nem Tóth Gabival, hanem saját magával foglalkozott, és DNS-tesztet csináltatott, amiből kiderült, hogy orosz és ázsiai származású felmenői is vannak, írta meg a Bors, mit nyilatkozott az énekesnő a Life TV Bréking című műsorában.

Édesanyám mondta, hogy van bennünk orosz vér, és tényleg 20-25%-ban fehéroroszt mutatott a teszt. Kiírta Romániát is, de meglepődtem, mert azért az oroszoknak nincs ilyen színük, ők fehérek, nem úgy, mint én, és ki is derült, hogy Nyugat-Ázsiá­hoz is van kötődésem. 11%-ban török vér csörgedezik bennem, szóval anyukám részéről az oroszt, apukám részéről a törököt örököltem. 

Az énekesnő örül, hogy "egy kis korcs, aki mondhatni, jól sikerül".