Nyilvánosságra került vitában feszült egymásnak feszült két énekesnő, az egyik tequilás reklámja miatt. Először Tóth Gabi egy zárt Facebook-csoportban kritizálta Tóth Andit a nyilvános alkoholizálásért és szexiskedésért, ami miatt Tóth Andi kiakadt Tóth Gabira, aki azóta már szintén kommentálta a történteket. Még itt sincs vége a sztorinak, ugyanis a Blikk megkérdezte Tóth Anditól, mit gondol Tóth Gabi 11 perces Insta-videójáról, melyben az énekesnő többek között arról is beszél, hogy Tóth Andi rossz útra tért, ő már többször próbálta meg figyelmeztetni, hogy változtasson a viselkedésén, az (mármint Tóth Gabi) véleménynyilvánítása pedig nem egyenlő az online bántalmazással, ahogy Tóth Andi állította.

Tóth Andi szerint a kialakult helyzet egy vicc, szeretné mihamarabb lezárni az egészet. 

Azt mondta Gabi, hogy lett volna lehetőségem megvédeni magamat, de könyörgöm, ez nem egy bikaviadal, hogy meg kelljen védenem magam. Nem vagyunk mi állatok, legalábbis én biztosan nem!

Tóth Andit nem érdekli, mit nyilatkozik róla Tóth Gabi, ő ugyanis semmit nem mondott az énekesről, ezért nem is jöhet ki rosszul a nézetkülönbségből. 

Nyugodtan szidjon csak Gabi, én ennél okosabb vagyok, és nem mondok semmi rosszat róla, mert ő ezen csak tovább lovagol. Gabi szeret beleállni az emberekbe, de a kesztyűt a továbbiakban nem veszem fel, szeretném elvarrni ezt a szálat. 

Az ő lelkiismerete tiszta, mint a patyolat, Tóth Gabi pedig főhet a saját levében, zárta nyilatkozatát az énekesnő.