Olivia Wilde és Emerald Fennell filmrendező a Variety videóbeszélgetésében elmélkedtek szakmájukról, amiben a színésznő/rendező elárulta, hogy egyszer kapott egy olyan tanácsot, amit bár sosem fogadott meg, nagyon hálás érte. A tipp ugyanis teljesen az ellentéte volt annak, amiben ő rendezőként, a forgatási helyszínek légkörét illetően hisz. 

Figyelj, legjobban úgy tudod kivívni magadnak a tiszteletet, ha naponta háromszor veszekszel valakivel. Három nagy veszekedés kell, hogy megszilárdítsa a hatalmad, és emlékeztess rá mindenkit, hogy te vagy a főnök, légy igazi ragadozó

- mondták Wilde-nak.

Bár Wilde nem nevezte meg, pontosan ki adta neki a számára ellenszenves tanácsot, annyit elárult az illetőről, hogy elismert színész-rendező. Mindenesetre elég egyértelműnek látszik ezek után, hogy pontosan mi baja lehetett Shia LaBeouf-fal,  akit Wilde rendezői minőségében a Don't Worry Darlingban c. filmje forgatásáról penderített ki, majd Harry Stylesszal pótolta, akivel munka közben össze is jött

Wilde szerint az utóbbi 100 évben sokan úgy gondolták, a legnagyobb művek kín és szorongás nélkül meg sem születhettek volna, de szerinte ez nem feltétlenül van így.  A színésznő inkább abban hisz, hogy a forgatásokon nincs helyük a seggfejeknek, akik másokat kényelmetlen helyzetbe hoznak. 

Az évek alatt azt is észrevettem színésznőként, hogy stáb hierarchiája nagyon elválasztja a színészeket és a csapat többi tagjától, ami senkinek sem szolgálja az érdekeit. 

Szerinte az olyan ukázok, hogy nem lehet a színészekhez szólni, még csak rájuk sem lehet nézni, csak feszültté tesznek mindenkit, ami sem a dolgozókra, sem a filmre nincs jó hatással. Egyébként pedig a színészeket is érdekelnék a technikai részletek.