GettyImages-75478373

Marilyn Manson lezsidózta az exmenyasszonyát, horogkeresztet rajzolt az éjjeliszekrényére

2021.02.06. 09:05 Módosítva: 2021.02.06. 09:10

A hét elején számoltunk be róla, hogy Evan Rachel Wood, Marilyn Manson volt menyasszonya (akit 2010-ben jegyzett el a zenész, majd néhány hónappal később szakítottak is) Instagram-oldalán azt állította, Manson kapcsolatuk idején bántalmazta őt. Wood Insta-posztja után Manson több egykori barátnője/alkalmazottja megerősítette a színésznő állításait, részletezve, milyen mentális bántalmazásokat kellett elviselniük az énekestől. 

Wood azóta Insta-sztorijaiban osztja  meg a Mansonról és róla szóló híreket, valamint több fotót is megmutatott követőinek az énekesről, amin Manson horogkeresztre emlékeztető tetoválása is látszik. Wood szerint ezek a tetoválások még nem voltak meg Mansonnak, amikor járni kezdtek. 

mm 3.PNG

Wood ezután azt írja, Manson többször is becsmérlően lezsidózta őt, horogkereszteket rajzolt az éjjeli szekrényére, a veszekedés szemtanúitól pedig elvárta, hogy jól mulassanak Manson antiszemita viselkedésén. Isten kegyelmezzen annak, aki nem így tett, írja. 

Zsidónak hívott, degradáló értelemben. Amikor haragudott rám, horogkereszteket rajzolt éjjeliszekrényemre. Mindenkitől, aki körülöttünk volt, elvárta, hogy nevessenek a történteken. 

mm 1.PNG

Wood állítása szerint soha annyira nem félt még életében, mint amikor a fent leírtak megtörténtek.  A Manson körüli botrányra a zenész korábbi felesége, Dita Von Teese is reagált, mondván ő hétéves kapcsolatuk alatt nem tapasztalt olyanokat, amit Wood és néhány másik nő állított a férfiról. 

Ha ilyet tapasztaltam volna, nem megyek hozzá 2005 decemberében. 12 hónappal később hagytam el, mert megcsalt és drogfüggő volt.