Kvázi két hete számoltunk be róla, hogy Szinetár Dórát alpári stílusban szidták közösségi oldalán, személyes üzenetben. („Tehetségtelen, rohadt kurva” – írta neki az illető.) A színésznő az Instagram-oldalán továbbosztotta a trágár kommentről készített képernyőfotóját, amin látható volt a kommentelő neve és profilképe is. Bár akkor nem derült ki, mi szerepelt Szinetárnak abban a posztjában, amire ilyen hevesen reagáltak, most saját maga számolt be róla a Fókusznak. 

Nem csináltam mást, mint a kölyökkutyát, aki odaszart a konyhakőre, a nyakánál fogva odavittem ,és belenyomtam az orrát a kakiba, hogy megtanulja, hogy ilyet nem csinálunk. 

Szinetár úgy gondolja, ha valakit bántanak, mindig reagálni kell. Nem bosszúszomjtól vezérelve, hanem inkább abból a megfontolásból, hogy megakadályozzák, a gonoszkodó személy másoknak is ártson. Ha kommentelő beperelné őt, amiért nyilvánosan is megosztotta az ő privátban, csak neki  írt üzenetét, Szinetár nagyon szívesen elmenne a bíróságra, ugyanakkor nem gondolja, hogy ez megtörténhet.  

Nincs előttem ez a per, szerintem ez nem életszerű. Lehet, hogy ez egyébként jogilag ebben a formában nem volt teljesen korrekt, de azt hiszem, ez az eset, amikor ez nem érdekelt. 

Frissítés

Szinetár a fenti cikkünk után Facebook-oldalán írt egy bejegyzést, melyből kiderült, hogy félreértettük a fókuszos videót, nem szokta a kutyája orrát az eb ürülékébe nyomni, csak párhuzamba szerette volna állítani ezt a cselekedet az online bántalmazással. Szinetár Facebook-bejegyzéséből nem lehet idézni, csak egyben és szó szerint engedi lehozni. Mivel egy elég terjedelmes szövegről van  szó, mi inkább úgy döntöttünk, hogy belinkeljük a bejegyzést, amit ide kattintva olvashat el a teljes egészében.