Sok érdekeset mutattak mostanában magyar ismertemberek az Instagramon, úgyhogy ezeket most egy csokorba szedve megmutatjuk. Íme, a mai Instahíradó!

Kezdjük Sáfrány Emesével, aki a farsangi időszak okán előkapott néhány gyerekkori, jelmezes fotót – úgy látszik, a bohóc visszatérő elem volt a légtornásznőnél, de ha jól látom, volt ott azért királylányjelmez is.

Kardos Eszter színésznőnek nemrég született meg a második gyereke, és egy elég találó képpel jellemezte, mennyi dolga lehet a kettővel együtt mostanában.

Lakatos Márk pedig kifejezte, mennyire hiányoznak már neki az edzőtermi edzések, és... a megfelelő társaság mindehhez. (Ez a poszt pár napos, azóta volt társasága, egy minimál házibulis ünneplés formájában.)

Till Attilának viszont edzeni sincs kedve, amit a hülye időre fog. A hülye idő nem túlzás, este hidegbetörés lesz. Mielőtt szakmailag ostobaságot mondanék, tessék, itt az Országos Meteorológiai Szolgálat hivatalos tájékoztatása. A lényeg: nagyon hideg jön, nagyon nagy széllel, nagyon rossz lesz.

Akikre csak linkelni tudunk:

  • Rubint Rékát a magyar elit-celebnők egyik kedvenc fotósa, Borzi Vivien lefotózta, az eddig közzétett képekre sokan azt írták, hogy szét vannak utómunkázva. Rubint szerint ez nem igaz. A kérdéses kommenteket itt olvashatja el.
  • Bódi Sylvi pedig a kertépítése részleteiből tett közzé vizuális és tartalmi információkat.

Aki pedig egy jót linkelt: Oroszlán Szonja közzétette Ódry-színpados musical-vizsgaelőadását. A Chicagóban Velmát alakította, Roxyt pedig Gallusz Nikolett.