Jennifer Garner jó ideje érdekelt a Once Upon A Farm nevű vállalkozásban, amely mindenféle biozöldséges-biogyümölcsös termékeket forgalmaz. Most ennek csapott egy jópofa reklámot, itt látható.

A videón Garner influenszer-stílusban, tájidegenül elegánsan öltözve, puccoskodó kiegészítőkkel és feltűzött hajjal mutatja be a kókuszos pépjüket.

Akik rendszeresen követik Garner online tevékenységét, azok tudhatják, hogy általában (ön)iróniával figyeli a celebek világát, sokszor magát is parodizálva. Decemberben a tízmilliós instagramos követőbázisának köszönte meg a figyelmet ezzel a videóval, amelyen pár évtizeddel ezelőtti és jelenlegi önmaga jön ki egy medencéből. 

Ekkor ígérte meg a nézőknek, hogy 2021-ben csak az ő kedvükért egyszer csini is lesz. Mert általában a képaláírásokban inkább nagymamaként hivatkozik magára, és más módokon is gyakran jelzi, hogy ő nem egy nemrég felkapott, menő hollywoodi arc. (Menőnek persze menő.) Hanem egy olyan személy, aki történetesen hajlandó szaxofonszólóval ünnepelni egy barátja (Reese Witherspoon) születésnapját.

Vagy elmegy csirkét sétáltatni. Szegény állat azóta természetes okokból elhunyt, és itt a természetes alatt nem azt kell érteni, hogy levágták, mert a család eltemette.

Szóval nem az a fajta híresség, aki minél szexibben, minél drágább holmikban, minél miegymásabban akar megjelenni, inkább egy laza anyukaként látni, aki történetesen elég híres is. És szeret főzős videókat készíteni.

De ha megnéznének róla néhány másmilyen képet is, akkor íme!