Vajna Tímea friss posztjában azt mutatja meg, mit csinált Valentin-napon és kivel. Vagyis ki nélkül: ahogy az a poszt felirataiból kiderül, kedvese, Zoltán nélkül, egyedül volt a szerelmesek ünnepén. Úgyhogy fogta magát, felvett egy rendkívül szexi, rózsaszín dresszt, ami akként van kivágva, hogy viselője mellalja kacéran elővillanjon belőle, és csinált egy-két táncolós videót Instagramra és a TikTokra, két macskája segítségével. Az Instán fotó is van, nézzük ezt a posztot először! A kommenteket csak azoknak merem ajánlani, akit nem zavarnak a beszólások, a hozzászólók jó része ugyanis túl merésznek találja ezt az öltözéket, pedig mint gyakorlott közösségimédia-feldolgozó állíthatom, hogy ami alább látható, az az instagramozó hírességek körében egyáltalán nem számít kirívónak.

Én valamit biztos rosszul csinálok, mert jelenleg nem találom a fenti videók mását a TikTokon, de nem is baj, miért nézzük meg kétszer ugyanazt?! Van úgyis a TikTokon más szexi kontent Vajna Tímeától, szóval aki még több ilyenre kíváncsi, kövesse őt ott is!

@timea_vajna

#foryou #shower #body #swimsuit #abs

♬ eredeti hang - Timea Vajna
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea mellaljvillantós dresszben táncolt Valentin-nap alkalmából

Egyedül töltötte ugyan a szerelmesek ünnepét, de azért csak felvett egy, a kommentelők szerint már-már túl merész bodyt.

130 · Feb 14, 2021 07:01pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments