A mai napon sem maradnak hírösszefoglaló nélkül, már mutatjuk is, milyen érdekes, színes híreket találtunk a hazai bulvárlapokban. A Blikk például arról írt, hogy Vasvári Vivien a kisfiával és a párjával együtt beszorult egy lifttel, tűzoltók szabadították ki őket. Vasvári at otthonából a garázsszintre akart menni, amikor a szerkezet félúton megállt. Szerencséjükre volt náluk telefon, így segítséget tudtak hívni. 

Először megnyomtuk a vészcsengőt, majd hívtuk a liftkarbantartókat. Végül a párom riasztotta a tűzoltókat, akik sikeresen kimentettek minket. Mivel hétvége volt, ráadásul délután, ők értek ki a leghamarabb.

A koronavírus miatt szorult anyagi helyzetbe került Xantus Barbara, aki egy pesti plázában árul maszkokat, a Ripostnak nyilatkozott arról, mennyire nehéz időszakon van túl, szemléze a Bors.

Éjszakánként nem aludtam, gyakran reggelig filmet néztem, hogy elterelje a figyelmemet a valóságról. A fiam, amikor hajnalban felébredt és azt látta, hogy megint a kanapén aludtam el, felébresztett és bekísért az ágyamhoz. Ő mindig erőt adott.

Xantus szintén a Ripostnak nyilatkozott arról, hogy új munkája van: egy lelkészképzőben tanít lelkészeket, szónoklatokra. És ez még nem minden: figyelemzavaros és autista gyerekeknek drámát oktat. 

Nemrég kaptam egy levelet az egyik autista kisgyerek anyukájától, hogy a gyermeke megcsinálta a házi feladatát egyedül. Most írom a tanrendet és már kurzust hirdettem az iskola Neptun-rendszerében. Úgy érzem, hogy a sok diplomámnak végre kezd értelme lenni. 

Persze a színészkedést sem hagyta abba teljesen, Xantus egy magánszínház tagja, ahol átmenetileg (a korlátozások miatt) nincsenek előadások. 

A Borsból is hozunk egy cikket: Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője egyik ismerősének szeretett volna küldeni egy üzenetet Instragramon, amiben Tolvai Renit "csöcsös Mauglinak" nevezi. Hogy Lábas pontosan kinek küldte volna az üzenetet, nem tudni, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy véletlenül Tolvaihoz érkezett meg a szöveg, aki továbbosztotta Insta-oldalán. Tolvai az Insta-sztoriban azt írja, hogy bár bírja a "patkánykodást",  fáj neki, hogy most egy szakmabélitől jött a beszólás, aki pontosan tudja, milyen érzés lehet, ha kritizálják. 

És nem is vagyok Maugli, csöcsös az igen.