Az Operettszínház két, egymással évek óta kapcsolatban élő színésze, Janza Kata és a Pesák Ádám volt a Reggeli című műsor vendége az RTL-en. Nagyrészt a Valentin-napról volt szó, és a műsorvezető, Lakatos Márk a vasárnapi Velvet-interjújának fő témájához kapcsolódóan arról kérdezte őket, bele szoktak-e szólni kívülállók a kapcsolatukba, tekintettel arra, hogy relatíve ritkák az olyan szerelmek, ahol ilyen nagy a korkülönbség a két fél között: Janza Kata 48 éves, Pesák Ádám 26.

Mindig vannak megmondóemberek, de ez (a kapcsolat) csak a miénk. Aki szeret minket, az elfogadja, és tudja, hogy mennyire szeretjük egymást

– mondja a kérdésre Pesák Ádám, és Janza Kata azt teszi még hozzá, hogy sose akarták a kapcsolatukat másra rátolni, és bizonyítani sem akartak senkinek semmit, legfeljebb a családjuknak, hogy ez tényleg egy komoly kapcsolat. Az idő őket igazolta, mondják – már 5 éve vannak együtt, igaz, 2018-ban volt egy kisebb zökkenő, de erre már csak a Velvet archívuma emlékszik, az interjúban nem kerül szóba.

Kapcsolatuk kezdetéről Pesák Ádám, a Barátok köztből is ismert, 26 éves színész azt mondja, hogy ő volt az, aki meg akarta ismerni közelebbről Janza Katát, akinek azonban az volt az első reakciója, hogy szó sem lehet ilyesmiről. A színésznő ezt megelőzően kétszer volt férjnél, Pintér Tiborral egy lányuk, Kővári Lászlóval egy fiuk született.

Ő volt a határozottabb, én féltem. Az első héten azt mondtam, hogy ebből ne legyen kapcsolat, mert ha ez kiderül otthon, mit mondunk, meg a színházban...?! Azt tanácsoltam Ádámnak, hogy bele se kezdjünk. De beült a kocsimba az Oktogonon és azt mondta, hogy de én meg akarlak ismerni, én ezt szeretném, és nem engedem, hogy te erről lemondj

– így emlékszik vissza Janza Kata kapcsolatuk kezdetére. Azt mondja, eleinte félt attól, hogy a családja hogy fog reagálni, a gyerekei mit fognak szólni, de ezekből végül nem lett probléma. A színésznő gyerekei is nagyon szeretik Ádámot, most karácsonyra azt írták neki egy üzenetben, hogy:

anya, megtaláltad a társadat!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Janza Kata és Pesák Ádám a köztük levő 22 év korkülönbségről beszélt

5 éve van kapcsolatban a két színész, de kezdetben Pesák Ádám volt határozottabb, Janza Kata félt, mit szól majd a családja.

44 · Feb 18, 2021 12:23pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments