Furcsa mozaikcsalád vagyunk

– nyilatkozta Szegedi Ferenc, közismertebb nevén Fecsó a Borsnak. Fecsó annak idején a Feleségek luxuskivitelben című műsorral lett ismert mint Vasvári Vivien férje, de ők azonban elváltak, és a Pumped Gabo által mentornak tartott hírességnek nemrég új párja lett, Bea. Ez volt az első közös fotójuk.

Fecsó és Bea kapcsolata azért hozott létre egy mozaikcsaládot, mert mindkettejüknek van gyermeke, előbbi kisfia, Edward már többször is szóba került a celebhírekben, míg az Instagramon harmincezer követővel rendelkező Bea fiát, Medoxot az anyuka posztjaiból lehet ismerni.

Beának is van egy gyereke, Medox, akivel Edward na­gyon sokat bandázik, ám a fiam az anyósom kislányáért, a hat­éves Laráért rajong

– többek között ezt nyilatkozta a mozaikcsaládról Szegedi Fecsó. Hozzátette még például, hogy a helyzet semmilyen fennakadást nem okoz:

Hozzá vagyok már szokva a fiatal anyós-após jelöltekhez, úgyhogy nekem egyáltalán nem okoz kellemetlenséget, hogyha a párom szülei egyidősek velem.

Záródjon ez a poszt Bea egyik különösen attraktív fotójával!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„Furcsa mozaikcsalád vagyunk”: Szegedi Fecsó csak 4 évvel fiatalabb új anyósánál

A luxusexéről ismert realityszereplő kisfia nem Fecsó új párjának kisfiáért, hanem az anyósjelölt hatéves kislányáért rajong a leginkább.

12 · Jan 07, 2021 04:02pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments