Először 2019 végén adtunk hírt arról, hogy Madonna, az énekesnő összejött 36 évvel fiatalabb szerelmével, Ahlamalik Williamsszel, aki táncosként dolgozott a poplegenda produkciójában. Ahlamalik Williamst akkor a hírek 26 évesnek lőtték be, és bár azóta már több, mint egy év eltelt, a Daily Mail továbbra is 26 évesként emlegetni, de ennek ellenére nem tűnik valószínűnek, hogy Madonna és szerelme között az életkorkülönbség a jövőben jelentősen nőni fog.

A 62 éves híresség mindenesetre olyat tett a héten, még Valentin-nap alkalmából, amit relatíve ritkán: összebújós, csókolózós, romantikázós fotókat posztolt a Williamsszel töltött egy évről, ezekből mutatunk egy-egy példát fent és alább.

Madonna nem posztol gyakran Williamsszel közös képeket, inkább saját életére, karrierjére és gyerekeire koncentrál az Instagramon, ezért is számít különlegesnek az alábbi poszt, érdemes belelapozni, mert jó sok fotót tartalmaz. Legutóbb november végén, hálaadáskor volt, hogy összeterelte a családot, és erről képet is megosztott.

Ahlamalik Williamsnek van saját Instagramja is természetesen, de elsősorban ő sem szerelmével közös képek publikálására használja. A táncos leginkább olyan fotókat posztol, mint a következő.