Ez egy Instahíradó, azaz egy összefoglaló, amiben az elmúlt nap legszexibb posztjait találja meg összegyűjtve, csak hazai hírességektől.

Dobó Ági, akit a 2010-es Miss World Hungaryként, illetve Dr. Dobó Ágnesként is lehet ismerni, jelenleg a Maldív-szigeteken nyaral a családjával. A Love Bistro című műsorban is feltűnt híresség az alábbi képen wakeboardozás előtt koktélozgat éppen. Én imádok a Velvetben dolgozni, és ma is nagyon érdekes volt egyelten nap alatt megtekinteni egy kigyúrt volt gyerekszínészt, egy újszülött rojál dédunokát és Istenes Bencét drag queenként, de azért el kell ismernem, hogy ezzel együtt is kettőnk közül egyértelműen Dobó Ági szombatja sikerült jobban ezúttal.

(A fenti borítóképet két éve, az utolsó Story-gálán készítettük Dobó Ágnesről és párjáról, Kiss Csabáról.)

Vasvári Vivien nemrég visszakapta a régi Instáját, ahol azóta is gőzerővel folytatódik, amit csaknem félmillió követője megszokhatott az évek során az egykori sportolónőtől, aki a Feleségek luxuskivitelben című műsorral lett országosan ismert. Most többek között az alábbi, fekete fehérneműs posztot ajánljuk az ön figyelmébe.

Mardoll az alábbi posztban mindenkin fel van háborodva, ami még nem nézte meg az új klipjét. Ha ön azt szeretné, hogy Mardoll önre ne legyen mérges, akkor klikkeljen ide, mert itt az a bizonyos videó, szexi is, véres is!

Opitz Barbara énekesnő egy új posztjában egy csupapink szettben, és amint írja a kép feliratában, smink nélkül mutatja meg magát.

Tóth Andi Instáján mindig van valami: tegnap az új tetoválásaira és klipjére hívta fel a figyelmet, most pedig azokat a hasizmokat nézze mindenki! Tóth Andinak rendesen kockahasa van.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dobó Ági a Maldív-szigeteken bikiniben koktélozik és más döglesztő posztok az Instáról

Tóth Andi azt mutatta meg, hogy rendesen kockahasa van, Opitz Barbara pedig azt, milyen smink nélkül, és ez még nem minden!

10 · Feb 20, 2021 04:11pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments