Múlt héten Virágot, most pedig villabéli szerelmét, Danit szavazták ki a nézők a Való Világ 10. évadából. Virág azóta már a Reggeliben is mesélt szerelméről és jövőbéli terveiről, most pedig, közvetlen a kiesése után, Dani beszélt a lány iránti érzelmeiről. 

Én nem voltam először belé szerelmes. Nem tudtam viszonozni, amit ő szeretne tőlem

- kezdett bele Dani, hozzátéve, hullámzó kapcsolatuk volt. Amikor Virág sok mindent megtett azért, hogy közelebb kerülhessenek egymáshoz, Dani is másképp kezdett a másikra gondolni. 

Nagyon jólesett az a törődés, amit tőle kaptam, és hogy mennyi mindent megtesz értem, ugyebár. Én is szerelmes lettem belé, nyilvánvaló.  

Dani szerint nagyon sok férfi vágyik olyan nőre, mint amilyen Virág, azt pedig, hogy hogyan alakult a kapcsolatuk, mindenki végignézhette. 

Lehet, hogy csúnya szavakkal is, de erre volt szerintem szüksége neki, hogy valaki rendbe rakja őt. 

Dani ezután elmondta,  hogy elhiszi Virágnak, hogy szerelmes belé, és megpróbálja "minél tovább vinni ezt a dolgot". A játékos szerint az már adja magát, hogy egymáshoz tartoznak. A lenti  videóból az is kiderült, hogy a villában Gábort kedvelte a legkevésbé, és Bálinttal jött ki a legjobban.