Lakatos Márk mediterrán hajóúton van, és az Instagramján utalt rá, hogy a hajóból kiszállva a buszos kiránduláson kisebb botrányba keveredett. „Már volt anyázás a buszban”, írta először, majd később hozzátette az alábbi posztban, hogy áttették őket egy másik buszba.

A részleteket a Velvetnek mesélte el:

Beültettek minket egy buszba, ahol szigorú szabályoknak kellett megfelelni: maszkot kell viselni az egész kirándulás alatt, ki voltak hagyva székek, stb. Volt két vagány görög nő, akikkel rögtön összebarátkoztunk, és volt egy horvát influenszercsapat, akik viszont nagyon lazán kezelték a maszkviselési szabályokat. A görög barátnőnk, Luisa keményen, de udvariasan rájuk szólt, erre a horvátok elkezdtek elég bunkó módon beszólogatni ennek a tisztes, középkorú hölgynek, az egyik azt is mondta, hogy “go and fuck yourself”. Na a görög barátnőnk erre le akart szállni a buszról, jó kis cirkusz lett - ezért volt nagyon feszült volt a hangulat az Etnánál.”

Valamivel később pedig maga Lakatos Márk került összetűzésbe az idegenvezetővel: „Taorminában az idegenvezetőnk elcsalta a kirándulásból az Odeont, a görög színházat, azt a látványosságot, amiért az emberek általában Taorminába mennek. Amikor ebéd után azt mondta az idegenvezető, hogy szálljunk vissza a buszba és menjünk vissza a hajóra, akkor én voltam az, aki felszólalt. Erre az idegenvezető azt mondta, hogy a színház be van zárva, nem lehet bejutni, és ő korábban már megmutatta, hogy merre van. Teljesen fel voltam háborodva, de az igazi nagy botrány ezután az volt, amikor az Instagramról kiderült, hogy a másik két csapat a mi hajónkról simán be tudott menni az Odeonba.”

Az egésznek a tanulságát Lakatos Márk a következőképpen foglalta össze: „mindig lehetnek hülye útitársak, lehetnek hülye idegenvezetők – az emberen múlik, hogy mennyire hagyja, hogy az ilyenek megkeserítsék az életét. Egy ilyen utazásban a legszebb, hogy minden reggel egy másik kikötőben ébred az ember, és minden este naplementekor Andrea Bocelli Time To Say Goodbye című dalával elhagyja a hajó a kikötőt – ez már-már giccsesen gyönyörű. Mindenesetre a társasutazásos formában a leginkább akkor hiszek, ha én vagyok az idegenvezető nem véletlenül akarok újra idegenvezetőként csoportokat vinni!

Andrea Bocellit nem véletlenül említi Lakatos Márk, érdemes megnézni a következő videót.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Lakatos Márk összetűzésbe került az idegenvezetővel a társasutazáson

Lakatos Márk hajóúton van, és azt írja, egy szárazföldi kirándulás közben „anyázás volt a buszban”, majd áttették őket másik buszba. Megkérdeztük, miért.

749 · Feb 26, 2021 01:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments