Friderikusz Sándor az Életünk története c. műsorral tért vissza a tévéképernyőre, mely sorozatnak az a koncepciója, hogy egy híres párt (lehet szó akár  szerelmes- vagy testvérpárról is) meghívnak és kimaszkírozzák őket, hogy megmutassák nekik, hogyan néznek majd ki több évtizeddel később. Az RTL-en futó sorozat második évada hamarosan indul, ezért a Fókusz stábja megkereste az első szériában szereplő párokat, hogy elmeséljék, hogyan emlékeznek vissza a forgatásra. 

Járai Kíra már a közvetlen a forgatás után is azt mondta, látva a megöregített önmagát, hogy elmegy egy kezelésre, most pedig kiderült, hogy önmagának tett ígéretét betartotta. Hogy pontosan milyen kezelésen vett részt, nem árulta el, kissé sejtelmesen csak annyit mondott, egy olyan kozmetikai beavatkozás vállalt be, amire eddig nemet mondott volna.

Megállapítom, hogy attól, hogy valakinek nincsen ránca, attól nem lesz fiatalabb.

A pánikszerűen elvégzett beavatkozást nem akarja megismételni, időközben ráébredt, hogy szereti a ráncait. A Járai házaspár arról is beszámolt, hogy bár a Nyerő Páros forgatása alatt egyszer sem vesztek össze, az Életünk története után igen, amit azzal indokoltak, hogy nagyon elfáradtak a 17,5 órás (!) forgatás alatt, talán picit mindketten többet árultak el magukról, mint kellett volna.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin is szerepelt az Életünk története első évadában, ők azt mesélték, nagyon sok pozitív visszajelzést kaptak a róluk szóló rész után. 

Sok pozitív visszajelzést kaptunk, főleg olyat, hogy sokat nevettek rajtunk, meg hát nyilván nem vagyunk egyszerűek, de unalmasak sem

- mondta Borbély. Nagy Ervin pedig önazonosnak érezte magát a műsorban, nem voltak szentimentálisok.