Instahíradónkat a terhes Emily Ratajkowskival kezdjük, aki ezelőtt is megmutatta már magát meztelenül, de most 24 órán belül négy alkalommal is posztolt magáról teljesen csupasz képeket. 

A modell otthonából pózolt a fotósnak, az egyik képen szemérmesen kitakarta a nemi szervét, ellenben csupasz fenekét már nem szégyellte. 

Ratajkowski meztelenkedés mellett előrendelhető könyvét is reklámozza Insta-oldalán, melynek az a címe, hogy My Body (A testem),a fülszövege alapján pedig arról értekezik benne a modell, hogyan fedezte fel szexualitását, vált feministává, de a könyvben megtalálható esszéiben arról is kifejti a véleményét, mit gondol arról, ahogyan a férfiak bánnak a nőkkel. 

Rosie Huntington-Whiteley is meztelen fotót töltött fel magáról közösségi oldalára, ő a brit Elle áprilisi címlapján szerepel csupaszon. Huntington-Whiteley a lenti fotó mellé azt írta, imádja a magazint, tinédzserkorában születésnapjára éves előfizetést kért, aznap, amikor tudta, hogy meg fog érkezni az aktuális lapszám, már izgatottan rohant haza az iskolából.

Reméljük, nincs szemérmes kedvében, mert jön egy újabb pucérkodó poszt, amit Kaia Gerbernek köszönhet, aki az I D magazin kedvéért hempergett meg a homokban, majd pózolt teljesen áttetsző ruhában.

Áttérve a magyar celebekre, az Instagramról tudtuk meg, hogy Sebestyén Ági 35. születésnapját ünnepli. 

Mint kiderült, Tóth Vera pedig a 36-at. 

A szülinapos énekesnőt húga, Tóth Gabi egy gyerekkori fotóval köszöntötte fel.