Paris Hilton This is Paris nevű podcastjában húga, Nicky Hilton társaságában beszélt arról, mennyire kényelmetlenül, megalázva érezte magát a Late Show with David Letterman c. amerikai talkshow-ban, amikor többszöri visszautasítás után végül 2007-ben úgy döntött, elmegy a műsorba. Hilton azért gondolta meg magát ekkor, mert így legalább népszerűsíthette az akkor megjelent parfümjét is, de mielőtt elment volna, kikötötte, hogy nem kérdezhetik a börtönben töltött időszakáról. (Korábban azért már elrult ezt-azt a rács mögött töltött 45 napjáról, ahová ittas vezetés miatt került.)

Elvileg egyetlen kérdést sem tehetett volna fel, de csak erőltette a témát. Nagyon kényelmetlenül éreztem magam, dühös lettem. Olyan volt, mintha szándékosan akart volna megalázni

- idézett a beszélgetésből az USA Today. A műsor szünetében Hilton megkérte Lettermant, hogy ne beszéltesse a börtönbéli tapasztalatairól, de a férfi figyelmen kívül hagyta óhaját. Amikor véget ért a műsor, Paris közölte vele, hogy soha többé nem megy vissza hozzá. 

Más újdonság is van a nemrég eljegyzett Paris Hiltonról, aki az On Air with Ryan Seacrest műsorban mesélt arról, hogy nem bír betelni eljegyzési gyűrűje látványától, amit 15 gyémánt díszít, a hátuljára pedig egy P betű van vésve. Az ékszer dizájnját a párizsi La Palette nevű híres kávézó ihlette.