Nagy Zsolt a karrierje kezdetén sokáig tudatosan kerülte a bulvárszerepléseket, a 2018-as Szigeten volt számomra az első alkalom, hogy a színpad helyett egy celebeseményen láttam őt élőben. Természetesen nem csak láttam, hanem interjúztam is vele, és ez mindössze a második alkalom volt, hogy egyáltalán említettük őt a Velveten egy bajuszmustra után. Változik a világ, és a 44 éves színész az utóbbi években egyre többször vállal szereplést a kereskedelmi médiában (bár az alábbi videóból kiderül, hogy továbbra is csak módjával), ma este például a feleségével, a 41 éves Oltai Katával benne lesznek Friderikusz Sándor Életünk története című műsorában az RTL Klubon.

Ezt az adást promózták egy kicsit ma reggel szintén az RTL Klubon a Reggeliben, és az első kérdés így hangzott:

Mi az, amiért azt mondtátok, hogy benne vagytok ebben a sztoriban?

Nagy Zsolt erre elneveti magát és ezt válaszolja:

A pénz.

És ez csak az egyik emlékezetes dolog az alább megtekinthető adásrészletből, a másik jóval fontosabb: Oltai Kata azt mondja, terhes, már a harmadik hónapban volt a forgatás alatt, most pedig a hatodik hónapban van, június vége felé érkezik majd a kisbaba. A pár nem tervezte a második gyereket, főleg „ilyen apokalipszisben”, Oltai azt mondja, meglepetésként, sőt, sokként érte őket a hír, hogy újra állapotos. Nagy Zsoltnak egyébként első házasságából három gyermeke van, így összesen már ötszörös apuka lesz a nyáron.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nagy Zsolt válasza arra, hogy mi az, amiért elvállalták az Életünk történetét: „a pénz”

A színész és párja, Oltai Kata azt is bejelentették, hogy júniusban születik majd második közös gyermekük. Nagy Zsolt ezzel ötszörös apuka lesz.

16 · Mar 08, 2021 01:48pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments