Várkonyi Andrea még szeptemberben volt koronavírusos, és ma reggel azért ment be a TV2-be, a Mokka stúdiójába, hogy a covid-19 elleni oltás mellett kampányoljon. Az utóbbi időben visszavonultabban élő, 46 éves orvos-műsorvezető azt mondja, nem is érti, hogy lehet, hogy bárki gondolkodik azon, hogy beadassa magának az oltást. Azt a párhuzamot hozza, hogy annak idején, amikor a HPV-oltást bevezették, senki nem vonta kétségbe annak hasznosságát, most viszont mindenki hirtelen virológus-szakértővé vált.

Várkonyi Andrea így emlékszik vissza a betegségére azon kívül, hogy egy hónapig roppant kimerült volt, és alig tudott kikelni az ágyból:

lihegtem, mint egy öreg néni, amikor egy kis emelkedőn kellett gyalog menni, vagy lépcsőn.

Hozzáteszi, hogy nagyon elhúzódtak a tünetek az egy hónapos betegség után, és most, fél év elteltével sem tért még vissza teljes mértékben a szaglása. Néha reggel úgy ébred, hogy nem érzi a szagokat, és csak nap közben tér vissza a szaglása, de bizonyos ételeknek az ízét sem úgy érzi most, mint korábban. Egyes ételeket, amiket annak idején szeretett, most nem kíván.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Várkonyi Andreának még mindig nem tért vissza rendesen a szaglása

Várkonyi Andrea a Mokkában kritizálta azokat, akik kétségbe vonják az oltás szükségességét. Szeptemberben volt covidos, még mindig vannak tünetei.

96 · Mar 09, 2021 03:34pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments