Matthew McConaughey adott egy interjút a Balanced Voice podcastnek, amelyben közölte, elképzelhetőnek tartja, hogy 2022-ben indul a texasi kormányzói székért.

A dolog úgy merült fel, hogy az 51 éves színésszel arról beszélgettek, milyen szerepei vannak most az életben: egyfelől szülőként igyekszik helyt állni, másrészt a University of Texas professzora.

És most ez foglalkoztat, hogy milyen vezető szerepem lehet. Mert tényleg azt gondolom, hogy van mit tanítanom és megosztanom másokkal. Mi a szerepem, milyen kategóriába [teszem magam] életem következő fejezetében, amelybe éppen átlépek?

Rania Mankarious műsorvezető erre megkérdezte, hogy indulna-e például a kormányzói székért, megfelelő lépés lenne-e ez szerinte. A színész erre azt mondta, ezt igazán érdemes megfontolnia. (Texasban egyébként egy Greg Abbott nevű republikánus kormányzó van hivatalban éppen.)

Nem először kerül szóba, hogy McConaughey politikai pályára lépne, igaz, ezzel kapcsolatban nagyon óvatosan fogalmaz. Tavaly novemberben egy rádiós interjúban is azt mondta, nem zárja ki a dolgot.

(via Page Six)