Rubint Réka az Instagramon egy szponzorált posztban elmesélte annak történetét, hogy hogyan vette meg élete első autóját, egy használt Kispolskit. A történetből kiderül: két évig kellett becsületkasszás edzéseket tartania és helyettesítenie, mire összejött az autóravaló.

Amikor 19 évesen 1db térképpel a kezemben Budapestre érkeztem, a 75-ös trolival, villamossal és metróval ingáztam a főiskola-kollégium és a fitnesztermek között. A kollégium tornatermében „becsületkasszás” aerobic edzéseket tartottam, helyettesítéseket vállaltam a környező termekben 250 forintért óránként. (...) 21 évesen az összeugrált kis pénzemből megvettem életem első autóját, egy 10 éves, piros kis Polskit. Határtalan boldogsággal, büszkeséggel „repültem” a kisautómmal teremről teremre. Azzal az autóval, amit én vettem meg magamnak... a megspórolt kis pénzeimből.

Az első autó megvásárlásának történetét Rubint Réka megtoldja még a következő sztorival:

Soha nem felejtem, amikor a kollégium előtt lévő trolimegállóban állt néhány évfolyamtársam, s mivel szakadt az eső, megálltam az autómmal, hogy felajánljam a segítségem: „Gyertek! Ne ázzatok! Elviszlek Titeket!” Hármójuk közül egy lány szállt be mellém, mert a másik kettő úgy gondolta, hogy hencegek azzal, hogy autóm van.

Ki mit gondol ISMERETLENÜL a másik emberről, vagy annak cselekedetéről, azon a szűrőn keresztül képes csak látni.

Ők így gondolták és bőrig áztak a megállóban, pedig én csak segíteni akartam.

Rubint Réka 42 éves, tehát mindez kb. 1999-2000 környékén lehetett.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rubint Réka: „21 évesen az összeugrált kis pénzemből megvettem életem első autóját”

Évfolyamtársai között azonban voltak olyanok, akik nem voltak hajlandóak beülni mellé a Kispolskiba.

124 · Mar 16, 2021 03:53pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments