Cara Delevingne modell-színésznő interjút adott Gwyneth Paltrow-nak a The goop Podcast című sorozatban. Az E!Online kiszemezgette belőle a lényeget, így tehát már tudjuk, hogy régimódi családban nőtt fel, ahol elmondása szerint az azonos neműekkel folytatott kapcsolatok úgy általánosságban fel sem merültek, vagy legalábbis nem pozitív felhangokkal.

Senkit sem ismertem, aki meleg lett volna, egyáltalán arról sem volt fogalmam, hogy van ilyen. Azt hiszem, egy időben – nem észrevehetően, vagy legalábbis számomra sem volt egyértelmű a tény, de valószínűleg elég homofób lehettem. [...] Maga a gondolat, hogy bármi legyen az azonos neműekkel, kifejezetten taszított, azt gondoltam, „jaj Istenem. Én erre képtelen lennék! Ez undorító!”

Aztán ahogy egyre több lett az élettapasztalata, más megvilágításba kerültek a dolgok, és az is leesett neki, hogy amikor gyerekkorában volt egy legjobbarátja, akiért ő sokkal jobban odavolt, mint viszont, az kicsit másról szólhatott. A 28 éves Delevingne aztán sokáig érzett szégyent és önutálatot, sőt, depressziós és szuicid időszakait is erre vezeti vissza. 

Még mindig van egy részem, amely azt mondja, „bárcsak heteró lehetnék”.

(Korábban biszexuálisként határozta meg magát, most pedig pánszexuálisként.) Legutóbbi ismert párkapcsolata Ashley Benson színésznőhöz fűzte. Utólag úgy látja, minden egykori partnere és kapcsolata, még a nem szexuálisak is, közelebb vitte őt önmaga felfedezéséhez.

A modellkedéssel kapcsolatban is így érez, bár azt a szakmát végül elhagyta (csak alkalmanként vállal felkéréseket, főállásban nem), mert azt érezte, boldogtalan, és nem a helyes irányba tart. Zavarta, hogy azt várják tőle, illeszkedjen a nőies feliratú dobozba, miközben ő szeret kiöltözni és a többi, de szeret néha kicsit karcosabb is lenni, alapvetően pedig androgünnek tartja a megjelenését. Egyre jobban bízott az ösztöneiben, és egy idő után ez ahhoz vezetett, hogy őszintén hitt döntései helyességében. Ugyanakkor azt is mondja:

Nem tudom, mit csinálok. Általában senki sem tudja.