Szétnéztünk a híresemberek Instagramján, hogy önnek már ne kelljen: íme, erre jutottunk.

Billie Eilish Grammy-díjas énekesnő korábban már mondott olyat, hogy hamarosan megválik a fekete hajától, amelyet évek óta olyanra festenek, mintha neonzöld lenövései lennének. Most így tett, és hupiszőke hajszínt választott helyette. Még ő sem nagyon hiszi el a dolgot, kitett magáról egy sima képet is, azzal, hogy „csípjetek meg”.

Emily Ratajkowski egy montázst tett közzé magáról, ezen láthatók képek a vajúdásáról, és az első közös pillanatok is köztük vannak, amelyeket a fiával, Slyjal töltött. (Akinek megszületését ugyancsak egy Instagram-poszttal jelentette be, itt nézheti vissza.)

  Lenny Kravitz is megmutatja magát néha az Instagramon, most is így tett. Ha megjelenésének titkára kíváncsi, már beszélt erről, mi meg megírtuk, itt.

 Mihalik Enikő abban reménykedik, hogy hamarosan eltehetjük a télikabátokat, legalábbis ezt írta ehhez a képsorozathoz. Ha Budapesten marad, akkor aligha, mert vasárnap kezdődik csak valamicske érdemi melegedés, addig szél lesz, és csapadék is várható. Részletek itt!

Lena Headey színésznő (tudják, például Cersei Lannister, Trónok harca) pedig kigúnyolta a Los Angeles-i háza körül táborozó fotósokat, akiknek anyaga alapján a Daily Mail (daily fail, szerinte) oknyomozó cikket közölt arról, hogy biciklizik. És ha már ez szóba került, arra kérte követőit, mondják meg neki, hogyan kell felkapcsolni rajta a lámpát.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Billie Eilish nagyon szőke lett, és más érdekességek az Instáról

Emily Ratajkowski például vajúdós képet is posztolt magáról, Lena Headey meg kiröhögte a paparazzit.

4 · Mar 18, 2021 07:12am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments