Berki Krisztián szerepelt ma reggel a Mokka című műsorban a TV2-n. Azt mondja, a héten nagy visszhangot kapott büntetőfékezős ügyéről ő is csak a lapokból értesült, ugyanis ezt az ügyét egyszer már lezárták.

A műsorvezető-influenszer azt mondja, a videón az látható, hogy megpróbálta leelőzni a buszt, de ezt a busz nem engedte, ezért később, amint alkalma nyílt rá, megelőzte. Közvetlenül az előzés után szólt neki a felesége, Berki Mazsi, hogy közben odaértek az úti céljukhoz, a híresség ezért állt meg ekkor az autójával lassítva, nem satufékkel. Az is elhangzik Berki Krisztián szájából 04:08-nál, hogy

én nem tudom, mi az a büntetőfékezés, jó lenne, ha valaki...

Erre a műsorvezető beleszól, hogy ezt nem hiszi el, hogy Berki Krisztián ne tudná, mi az a büntetőfékezés.

Az interjúban szerepel Dr. Szilágyi Roland, Berki Krisztián ügyvédje is, aki elmondja, a büntetőfékezés tényleg nem jogi kategória, más vészfékezésre kényszerítése viszont igen. A baleset után a buszsofőr és a busz utasai is neki estek Berkinek, aki azt mondja, hogy ennek ellenére nem haragszik senkire, valamint az Instagramon is hozzáteszi, hogy az igazságügyi szakértő véleménye szerint „a busz vezetője elkerülhette volna az ütközést, és még vészfékeznie sem kellett volna”.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Berki Krisztián a Mokkában azt mondta, csak pont oda akartak menni, nem is tudja, mi a büntetőfékezés

A műsorvezető az ügyvédjével együtt szerepelt a Reggeli műsorban, azt mondja, nekiestek az utasok a baleset után, de ő senkire nem haragszik.

423 · Mar 19, 2021 01:33pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments