Különösen ritkán csinálunk ilyet, de most úgy esett, hogy tele vannak a külföldi lapok kicsit érdekes hírekkel – szóval most röviden összefoglaljuk őket. Hírek kávé mellé, nemzetközi kiadás!

Vallomást tett a bíróságon Maddox Jolie-Pitt, aki már csak a Maddox Jolie nevet használja (A borítóképen a fekete dzsekis, Avenged Sevenfold pólós fiú). Angelina Jolie és Brad Pitt fia a szülők gyermekelhelyezési perében kapott szót, és amit mondott, állítólag rossz fényben tünteti fel a férfit. Ez nem csoda: Angelina Jolie március 12-én újabb iratokat adott be a bíróságon, amelyekben családon belüli erőszakkal vádolja meg Pittet. Eszerint a 19 éves fiatalember, illetve a többi gyerek (Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, 14, illetve a 12 éves ikrek, Knox és Vivienne) hajlandóak tanúskodni a színész ellen felhozottakkal kapcsolatban. (US Weekly)

Johnny Depp azt reméli, hogy folyamatban levő bírósági ügyeit számára kedvezőbb irányba befolyásolja a tény, hogy Amber Heard még mindig nem fizette ki az ígért támogatásokat az általa említett jótékonysági szervezeteknek. Ha még emlékeznek, válásukkor a színésznő hétmillió dollárt (2,16 milliárd forint) követelt a színésztől, és azt ígérte, hogy azt nem magáncélra fogja elkölteni, hanem eladományozza. Ez állítólag a mai napig nem történt meg, bár kisebb kifizetések voltak. (Page Six)

Egy Michelle Mootreddy nevű nő nemrég azt állította egy széles körben kiküldött sajtóközleményben, hogy Pete Davidson humorista elvette őt feleségül. Erről kiderült, hogy nem vette el, de a valószínűleg elmeorvosi segítségre szoruló nő azért megkísérelt bejutni a férfi Staten Island-i otthonába. Davidson anyja nem engedte be őt, de Mootreddy nem adta fel: körbejárta a házat, és egy hátsó ajtón lépett az ingatlanba. A helyszínre érkező rendőröknek azt mondta, „telepatikus szerelmi kötelék” fűzi őt Davidsonhoz – ettől függetlenül magánlaksértésért és zaklatásért fogják elővenni, előzetesben van. (TMZ)

A Blaze Tv megkérdezte Anglia lakosságának egy elenyésző részét arról, hogy ha jönnek a földönkívüliek, ki legyen a világ vezetője, aki a kezébe veszi a dolgokat. A kétezer ember felelőssége teljes tudatában jórészt azt válaszolta, hogy Arnold Schwarzenegger, aki erre azzal reagált: „szeretném megköszönni az embereknek, hogy hisznek bennem. Készen állok a szolgálatra”. (TMZ)

Az HBO Max kétrészes dokumentumfilmben dolgozza fel Brittany Murphy színésznő életét és halálának körülményeit, illetve az az után történteket. Az ezzel kapcsolatban kiadott sajtóközlemény szerint nem összeesküvés-elméletekkel foglalkoznak majd benne, hanem interjúk várhatók Murphy közeli ismerőseivel, illetve eddig nem látott felvételeket is bemutatnak. A mai napig nem tudni pontosan, mi okozta a színésznő halálát. Cynthia Hill rendező azonban azt nyilatkozta, hogy elsősorban az életére szeretett volna koncentrálni, ezért vállalta el a felkérést, mert úgy véli, „szégyen, hogy Brittany ígéretes élete és karrierje mind feledésbe merült a halála körülményei miatt. Szerintem fontos, hogy ünnepeljük Brittany tehetségét, ahogy igyekszünk feltárni az ő és Simon [Monjack, a férje] halálának tragikus körülményeit.” (ETOnline)

Akik mostanában csak divatszempontból foglalkoztak Justin Bieber tevékenységével, azoknak a figyelmébe ajánljuk, hogy kijött egy új klipje. Ez.

A lemez, amelyen megjelent most ez a dal, a Justice. Korábban azt mondta róla, tudja, hogy „nem lehet a világ igazságtalanságait egyszerűen zenéléssel megoldani, de azt is tudom, hogy ha mindenki megteszi a magáét, hogy a magunk tehetségeivel szolgáljuk ezt a bolygót és egymást, akkor annyival is közelebb leszünk az egységhez”. (E!)