Azt írja a Page Six, Brad Pittet nagyon rosszul érintette, hogy exfelesége, Angelina Jolie elkezdett bírósági dokumentumokat szivárogtatni – innen derült ki nemrég, hogy legidősebb fiuk, Maddox Jolie-Pitt a férfire terhelő vallomást tett a gyermekelhelyezési ügyben (amely még mindig zajlik, bár a felek már hivatalosan elváltak.) A lap forrásai most azt mondják, nem igaz, hogy a vallomás terhelő lett volna.

A kiszivárogtatás a The Blast nevű oldalon keresztül történt, és Pitt szerint egyértelműen exneje köréhez köthető. Az oldal cikke szerint mindegyik gyerek felajánlotta, hogy tanúskodik az általuk tapasztalt családon belüli erőszakról (bár a legfiatalabbak, Shiloh, Knox és Vivienne esetében ehhez apjuk hozzájárulása is szükséges).

Hogy az erőszak ki ellen irányult, a cikkből nem derült ki – korábban, amikor még tartott a válóper, szóba került egy magángépen zajlott incidens is, amelyben Pitt és Maddox konfrontálódtak, de ott egy vizsgálat megállapította, hogy nem történt fizikai atrocitás.

Na de most egy Pitthez közeli forrás azt mondta a lapnak, hogy a férfi nehezen teszi túl magát azon, hogy felesége ezt az utat választotta. 

Vállalta a felelősséget a tetteiért, és elismerte a múltbéli problémáit, az ivással is leállt. A házasságuk nagyon szenvedélyes volt, olykor mérgező is, és mint minden párnak, nekik is megvoltak a maguk küzdelmei, de sokszor osztoztak az örömben is.

Mint a lap írja, Pittet sosem tartóztatták le vagy vádolták meg semmiért a Jolie-val kötött házassága alatt, rendőri jelentés sem készült arról, hogy bántalmazta volna a feleségét. 

Brad és a [jogi és sajtós] csapata sosem támadta Angelinát. De most úgy érzik, hogy ez a kiszivárogtatás egy előre kiszámított akció volt, hogy befolyásolják a közvéleményt, mielőtt a perük véget érne. Brad úgy érzi, egyre távolabb kerül a gyerekeitől, és ez lesújtja.

A per várhatóan jövő hónapban véget ér. Jolie sajtósai a fentiekkel kapcsolatos megkeresésre nem válaszoltak a lapnak, Pitt részéről pedig nem kívánták kommentálni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Brad Pittet kikészíti, hogy Angelina Jolie infókat szivárogtat a sajtónak

Amit persze egyik fél sem akar kommentálni. Állítólag legidősebb fiuk nem is mondott semmi terhelőt.

8 · Mar 22, 2021 08:11am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments