Ma este a Rácz Jenő – Gyuricza Dóra párral folytatódik az Életünk történetecímű műsor az RTL Klubon. Kaptunk egy előzetest a műsorból, ebben a részletben arról beszélnek, hogyan kezdődtek egymás iránt az érzéseik. Illetve főleg Rácz beszél. (Annyit érdemes tudni, hogy a Konyhafőnök című főzős vetélkedőben esett meg a dolog, ahol a férfi zsűritag volt, a nő pedig versenyző.)

A Michelin-csillagos séfnek Friderikusz Sándor nekiszegezte a kérdést: „jó dolog ez, ha az ember kinézi magának az egyik versenyzőjét?”. Gyuricza szerint „reméljük, nem fordul elő többet”, Rácz pedig közölte, hogy furcsa ilyet mondani, de sose szokott ilyet hibázni.

Rácz végül két pillanatot emelt ki:  

Úgy gyúrta a tésztát a Dóri, hogy egyszerűen csak ámultam-bámultam!

 – ez volt az első, a második pedig, amikor Rácz beválogatta a versenyzőt a csapatába, ami egy kötény átadásával, és az aközben megesett öleléssel járt.

Valamit ott beindított bennem az, hogy amikor átöleltem, éreztem, hogy remegő testtel átölel

– idézte fel Rácz a pillanatot, amelyről kiderült, hogy kissé félreérthette, mert Gyuricza csak nagyon izgult, és persze örült, mert folytathatta a versenyt, továbbá szimpatizált vele.

A műsor ma este negyed 11-kor kezdődik az RTL Klubon, valószínűleg szóba kerül majd a folytatás is, vagyis hogy azóta ők ketten eljegyezték egymást. Illetve megnyertek egy páros vetélkedőt is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rácz Jenőben elindított valamit Gyuricza Dóra remegése, pedig ő csak nagyon felindult volt

A jegyespár a ma esti Életünk történetében beszélt arról, hogyan indult a kapcsolatuk. Rácz érdeklődését először Gyuricza tésztája ragadta meg.

4 · Mar 22, 2021 03:52pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments