Az alábbiakban összefoglaljuk, miről maradt le, ha péntek óta nem foglalkozott híres, vagy legalább valamelyest ismert magyar személyekről szóló hírekkel. Erről:

Puzsér Róbert egy nem egészen hét perces videóban foglalta össze a Berki Krisztián büntetőfékezésével kapcsolatos fejleményeket, kitérve a férfi feleségének autóban sírós videójára is, amelyben Berki „Mazsi” Renáta arról beszél, hogy a férje ártatlan, de gyanús, hogy most vették elő ezt az ügyet, amikor „politikai babérokra akar törni”. (Berki korábban indult a főpolgármester-választáson, ezek szerint az még nem volt politikai babérokra törés.) Akár képben vannak a jelenséggel, akár nem, érdemes megnézni az alábbi videós publicisztikát, amely a feleség kérdésével ér véget: „mi jogon tehetik ők ezt meg? Azért, mert egy több tonnás autó van a kezükben? Vagy azért, mert ők éppen nem ülhetnek egy szép autóban, amiben mondjuk mi ülünk, vagy te ülsz? Miért van ez? Miért vagytok ilyenek?”.

Lovasi András vett egy új gitárt, írt rajta egy új dalt, amelynek a premierje kicsit megcsúszott, mert a zenész belealudt a gyereke altatásába. De aztán csak elhangzott!

Nagy László kézilabdázó összejött Sónyák Szilvia fitneszmodellel, amint az az utóbbi  Instagram-posztjából kiderült. A  Bors  arra hívta fel ezzel kapcsolatban a figyelmet, hogy Nagy egyébként 2005 óta házas, és eddig nem élt külön a feleségétől. Nagy Erika azt  mondta  a lapnak, a férfi ugyanannyit volt távol az otthonuktól, mint korábban, illetve „sajnos Laci új kapcsolata nagyon fájóan és váratlanul derült ki számunkra néhány nappal ezelőtt, mint ahogy Laci döntéséről és a közös fotójuk nyilvánosságra hozataláról sem tudtunk”.

„A babavárásban talán a szülés a legfontosabb, amire fel kell készülni, hiszen számos váratlan dolog történhet közben” – elmélkedett a Borsnak Sáfrány Emese, aki értelemszerűen ezért eljár szülésfelkészítő tanfolyamra. Mivel apás szülést szeretnének, a vőlegénye is vele tart majd.

Minimális fejleménnyel folytatódik az Ördög Nóráék kisboltja - saga: a Nekem a Balaton nevű boltot a balatonakarattyai körforgalom melletti nagy parkolóhoz költöztették át, ami a Bors által megkérdezett helyiek szerint nyáron még okozhat problémákat, mert aki a strandra megy, ott szokott megállni, és lehet, hogy jobb helyen lenne az üzlet Siófokon. Majd kiderül, okoz-e, mindenesetre itt egy videó azoknak, akik a másik oldalra is kíváncsiak. (A lapnak Ördög annyit mondott, szeretnének Akarattyán maradni.)

Nádai Anikó a Storynak beszélt arról, hogy a bajai Eötvös József Főiskolán járt tanárképzésre, de a diákévei alatt már elkezdett dolgozni, hogy fenntartsa magát: osztó volt egy pókerklubban. Végül mégsem lett belőle pedagógus, csak a gyakorlótanításig jutott. „Első osztálytól negyedikig, a testneveléstől kezdve a matekon át a nyelvtanig mindent tanítottam, az ötödikeseknek és a hatodikosoknak magyar nyelvet és irodalmat. Szerettem tanítani, de be kell valljam, nem éreztem, hogy a helyemen vagyok. Emiatt két év után arra a döntésre jutottam, hogy halasztok. Mint utólag kiderült, végérvényesen.”

A nyárra tervez nagy esküvőt Gonda Kata és Kenderes Csaba, akiket az RTL Klub Keresztanyu című sorozatából lehet ismerni. Mint a Blikk írja, a pár két és fél éve van együtt, tavaly ősszel jegyezték el egymást, és ha biztonságosan megoldható, 130 fős násznéppel szeretnék megosztani az örömüket.

Gergely Róbert nem látja a fényt az alagút végén, amit úgy kell érteni, hogy az előadóművészi szakmáját nem tudja gyakorolni: a színháza utazószínház, még az előadásait sem streamelheti. Hónapokkal ezelőtt lángosfutárnak állt – írja a Metropol.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírösszefoglaló: Puzsér learanyásózta Berki Mazsit, Lovasi írt egy új dalt

Nagy László pedig úgy jött össze Sónyák Szilvia fitneszmodellel, hogy erről a családja semmit sem tudott.

54 · Mar 22, 2021 07:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments