Ez itt az Instahíradó, ugyanis az elmúlt napokban is összetorlódott néhány elég érdekes poszt a Magyar Híresemberek Instagramján. Kezdjük is Tóth Andival, az énekesnő ugyanis szeretné, ha jól megjegyeznénk a pólója feliratát. Ezt, ni:

Amit egyelőre nem tudni: 

  • az élét szándékosan szerepel-e a pólón élet helyett;
  •  az énekesnő az ugyanezen poszttal promózott klipjéhez szerezte csak be ezt a trikót, jelmeznek, vagy ez a hitvallása része;
  • mennyi idő múlva kezdik el alkoholistázni Tóthot a háttérben álló borosüveg miatt.

Járulékos érdekesség, hogy az énekesnő Instagramjáról azóta eltűnt a sokat kritizált tequilás-kávés, pornográfnak titulált poszt.

Kulcsár Edina fogyózni kezdett, és valamiért ez nála azzal jár, hogy növényi tejszínt is használ. Húsz nap alatt fogyott öt kilót, most már többet szeretne mozogni. Na de nem ezt örökítette meg, hanem főzött egy guszta zöldséges tésztát, és erről posztolt videót.

Akinek hiányzik a desszert, annak a figyelmébe ajánljuk Dukai Regina horizontálisan jelentős, de így is csábos babkáját.

Opitz Barbara mindeközben megmutatta, milyen lenne egyenes hajjal (szerintem ez paróka, de az is lehet, hogy eléggé unatkozott egy hajvasaláshoz).

Péter Szabó Szilvia pedig azt mutatta be néhány napja, hogy mit festett, illetve hogyan.

Ma kint hagytam a valóságot... 🎨🤍

Posted by Péter Szabó Szilvia on Thursday, 18 March 2021

Hogy a sorainkat egy másik festős hírességgel zárjuk, Som-Balogh Edina pedig ezt a képet mutatta meg magáról, amin kicsit másmilyen a szokásos, enyhén Evan Rachel Woodra hajazó önmagához képest.

Ugye, hogy? Összehasonlításképpen itt az azelőtti poszt, amelyet az InStyle felhívására tett ki, és történetesen pont a festésről beszél benne.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Tóth Andi pólója szerint nem az élét szar, hanem csicskák vagyunk

Továbbá: egyenes hajú Opitz Barbara, Dukai Regina óriásbabkája, és két festő híresnő.

232 · Mar 23, 2021 10:54am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments