Andy Cohen egy amerikai tévés személyiség, illetve műsorvezető. Mi néha a Watch What Happens Live című műsora kapcsán emlegettük, de tudni kell róla, hogy az ő nevéhez fűződik a Real Housewives-széria beindítása, aminek a magyar kiadása a Feleségek luxuskivitelben. Cohen most szerepelt Jimmy Fallon műsorában, és arról beszélt, hogy realitysztárokról készített dokumentumfilmet, aminek kapcsán elment Kardashianékhoz is.

És itt Khloé Kardashian keresztnevét Kloénak ejtette ki, amire mindenki rászólt, hogy dehát ő Kloí – a családban mindig is í-nek ejtették a szóvégi e betűt. Erre Andy Cohen megmagyarázta, hogy dehát az nem egy e, hanem egy é betű, és az ékezet pontosan azért van ott, hogy azt a betűt é-nek ejtsék, amire az anyuka, Kris Jenner elismerte, hogy valóban, igazából tényleg így lenne helyes. Íme a videó, amiben Andy Cohen elmeséli a jelenetet.

Nem kerül ugyan szóba a műsorban, de van egy másik é-re végződő nevű amerikai híresség, Beyoncé, és az ő nevét tényleg szóvégi é-vel szokták ejteni. Mindenesetre némileg meglepő lehet, hogy ez csak most került szóba, mivel Cohen nem most találkozott először a családdal, Khloé Kardashian például öt évvel ezelőtt volt egyszer a Watch What Happens Live-ban.