Gáspár Evelin azzal posztolta az alábbi képet a héten, hogy az új célkitűzések eléréséhez az kell, hogy az ember megváltoztassa a szokásait. Azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen új szokásai lettek, később egy hozzászólónak kommentben válaszolt. Gáspár Evelinről és édesapjáról a fenti borítóképet a 2014-es Story Gálán készítettük, látványos a különbség a friss fotóhoz képest.

Gáspár Győző és Bea idősebb lánya tizenévesen egy időben 100 kilónál nehezebb volt, mostanában azonban látványosan lefogyott, amint azt a fenti kép is mutatja. A 161 ezer követővel rendelkező híresség hozzáteszi a posztban, hogy 178 centis testmagasságához jelenleg 71 kiló a testsúlya, majd amikor azt kérdezi valaki, hogy mi az, aminek mindez köszönhető, Gáspár Evelin a következőt válaszolja:

Sok-sok év kitartó és folyamatos munkája! De utóbbi félévben napi rendszerességgel edzek hétvégén is! (Van, hogy reggel-este is), heti 3-4 futás (30-50 perc között 8-10 sebesség futópadon), illetve én már nem diétázok, hanem van egy kialakult életmódom, ami kiegyensúlyozott és személyre szabott.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Evelin azt mondja, fél éve minden nap edz, hétvégén is. Megmutatta az eredményét

Gáspár Győző és Bea nagyobbik lánya hozzáteszi, már nem diétázik, és megosztotta azt is, jelenleg hány kiló 178 centis testmagasságához.

0 · Mar 24, 2021 02:57pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments