Joe Exoticot 2018-ban tartóztatták le állatkínzásért, valamint azért, mert megpróbálta megöletni riválisát, Carole Baskint – erről szól a Netflix Tiger King című dokusorozata. A nagymacskamániás, 58 éves férfit 22 év börtönre ítélték, szóval előreláthatólag olyan két évtizedig valószínűleg még a szabadságvesztését fogja tölteni.

Joe Exotic a letartóztatása előtt kb. 9 hónappal, 2017 decemberében kötött házasságot egy fiatalemberrel, akinek a neve Dillon Passage. Az utóbbi hónapokban azonban a kapcsolatuk megromolhatott, találgatták a lapok többek között annak alapján, hogy Passage nem fogadta Exotic egyik hívását a börtönből. Amint a People magazin is írja, a 25 éves férfi az Instagramon az alábbi posztban megerősítette, hogy valóban válnak nála 33 évvel idősebb férjével.

A fenti posztban Passage azt említi, hogy 9 hónap együttlét után került börtönbe a férje, aztán csendben eltelt másfél év, majd tavaly ilyenkor megjelent a Netflixen a Tiger King, és Passage egyik napról a másikra a média érdeklődésének középpontjába került. Az elmúlt egy évben úgy érezte, mintha egy mikroszkóp alatt élne, és azt mondja, ez egyrészt teljesen új volt akkor, másrészt továbbra is nagyon kellemetlen a számára.

Azt mondja, hogy bár Joe Exotic folyamatosan megosztja a magánélete minden részletét a sajtóval, ő ezt nem szeretné tenni, ezért ebben a posztban megerősíti, amit mindenki tudni szeretne:

Igen, Joe és én elválunk.

De ezen kívül többet nem szeretne beszélni vagy nyilatkozni az ügyről.