Jada Pinkett Smith színésznőnek van egy beszélgetős sorozata a Facebookon, a Red Table Talk, amelynek legutóbbi epizódjában ő és a lánya is arról beszéltek, hogy szexuális jellegű vonzalmat éreznek nők iránt – írja a Page Six.

Willow Smith azt mondta, már sokszor előfordult vele, hogy odavolt valakiért, és arra gondolt, milyen szép és tehetséges az adott illető. „Egyelőre nem érzem azt, hogy eddig szerelmes lettem volna nőbe, de feltétlenül azt gondolom, hogy megtörténhet, mert korábban már voltak nagyon erős érzéseim nők iránt.”

Előbbire reagálva mondta az anyja azt, hogy a húszas éveiben nagyon sokszor volt elájulva más nőktől, kétszer bele is habarodott valakibe.

 A 49 éves színésznő 1997-ben ment feleségül Will Smithhez (két gyerekük van: a videóban is szereplő Willow, illetve a fiuk, Jaden). Mint a Page Six emlékeztet, 2019-ben már beszélt a műsorban a szexualitásáról, ekkor fejtette ki, hisz abban, hogy a poligámia sokak számára megfelelő kapcsolati forma lehet, például neki is. 

Feltétlenül szeretnék egy férfit és egy nőt. Úgy érzem, úgy poli-hű tudnék lenni ezzel a két emberrel. [...] Azt érzem, hogy ha találnék két különböző nemű embert, akikhez igazán tudnék kötődni, és lenne köztünk romantikus és szexuális kapcsolat, akkor nem hiszem, hogy késztetést éreznék ennél többet felfedezni.

Tavaly nyáron egy egész adást szentelt annak a műsorában, hogy a férjével tisztázzák, megcsalta-e őt August Alsina énekessel, akivel a házasságuk alatt kapcsolatot folytatott. (Ha nem emlékeznének: Smithszel akkor csak hivatalosan voltak együtt, a valóságban nem, szóval igazából nem.)

A teljes epizódot itt is meg tudják nézni.

A címlap-és borítóképen anya és lánya Will, illetve mástól született fia, Trey Smith társaságában láthatók.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Will Smith felesége és lánya arról beszélt, hogy vonzódnak a nőkhöz

Jada Pinkett a saját beszélgetős műsorában közölte, hogy többször belehabarodott már nőkbe, de nem is ez az első alkalom, hogy a saját szerelmi életét tárgyalja.

51 · Apr 01, 2021 06:39am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments